Autonvuokraus
Boca Raton lähellä Mizner Park
Piilota
Yhdysvallat // Boca Raton // Boca Raton lähellä Mizner Park
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Boca Raton lähellä Mizner Park: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BCTC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00
 
 

Sixt tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkia

Rento loma Yhdysvaltojen Boca Ratonissa lähtee käyntiin Sixt Autovuokraamo Boca Ratonista lähellä Mizner Parkin ostoskeskusta. Vuokra-auto tarjoaa miellyttävän tavan liikkua Boca Ratonissa ja nauttia kaupungin golf-kentistä, puistoista ja rannoista tai lähteä kaupungin ulkopuolelle tutkimaan Floridan nähtävyyksiä. Toimipisteemme sijaitsee aivan Boca Ratonin keskustassa, jotta vuokra-auton noutaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi toimipiste sijaitsee aivan kaupungin halki kulkevan valtatien kyljessä, joten on sieltä vaivatonta lähteä ajamaan myös muualle Floridaan. Vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja ja niihin kuuluu ilmastointi, joten niiden kyydissä vierailu Floridassa sujuu mukavasti.

Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot ja kattavan lisäpalveluvalikoiman

Sixt tarjoaa osaavaa autonvuokrausta Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkia. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, joiden joukosta löytyy sopiva ajoneuvo niin yksin matkustaville, pariskunnille, ystäväporukoille kuin perheillekin. Valittavanasi on henkilöautoja, maastureita, avoautoja, urheiluautoja ja farmareita useilta eri automerkeiltä. Valikoimastamme löytyy malleja tunnetuilta automerkeiltä, muun muassa Mercedesiltä, Chevroletilta ja Range Roverilta. Huomaathan, että varausta tehdessäsi voit valita haluamasi autokategorian, mutta emme voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varaushetkellä. Kaikkiin vuokra-autoihimme on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata vuokra-autosta sinulle sopivan ja tehdä sillä tavoin matkanteosta helpompaa. Esimerkkejä lisäpalveluistamme ovat Sixt Connect -palvelu, joka tarjoaa käyttöösi internetyhteyden vuorokauden ympäri, ja Express Toll Unlimited -palvelu, joka kanssa voit käyttää rajattomasti teitä, joissa on tietullit. Näet kaikki Boca Ratonissa saatavilla olevat lisäpalvelut varausta tehdessäsi. Vuokra-auton varaaminen onnistuu etukäteen joko verkossa tai kännykälläsi tai tabletillasi Sixtin mobiilisovelluksen kautta, jonka jälkeen voit noutaa vuokra-autosi Boca Ratonissa lähellä Mizner Parkin ostoskeskusta sijaitsevalta Sixt-toimipisteeltämme toivomanasi ajankohtana.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la. - su.08:00 - 16:00
Juhlapyhä08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Boca Raton lähellä Mizner Park BCTC01 279 North Federal Highway 33432-3923 Boca Raton 26.353104, -80.086652 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Boca Raton lähellä Mizner Park BCTC01

279 North Federal Highway
33432-3923 Boca Raton
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service