Autonvuokraus
Alankomaat
Piilota
Alankomaat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alankomaat: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Alankomaissa käy näppärästi, kun valitset Sixtin. Meillä on toimipisteitä yhdeksässä eri kaupungissa, joten jokainen löytää takuulla itseään lähinnä olevan autovuokraamon. Autovalikoimasta voit löytää kaikkea aina tavallisista henkilöautoista farmareihin, katumaastureihin ja nelivetoihin. Enemmän tilaa tarvitsevat voivat vuokrata pakettiauton tai minibussin. Jos taas etsit lomaasi hieman luksusta, varaa avoauto tai urheiluauto. Tarjolla on myös erilaisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattori ja lastenistuin. Varaa vuokra-auto Alankomaista nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Kun saavut kohteeseen, saat heti auton käyttöösi. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Noudata paikallisia liikennesääntöjä

Paikalliseen ajokulttuuriin ja liikennesääntöihin tutustuminen on suotavaa ennen auton vuokraamista. Osa paikallisista säännöistä poikkeaa Suomessa totutuista. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että Alankomaissakin on oikeanpuoleinen liikenne, kuten Suomessa.

 • Alankomaissa pyöräillään paljon - muista siis huomioida pyöräilijöille varatut alueet
 • Moottoritiellä ei saa missään nimessä ohittaa oikealta
 • Oikealta tulevilla autoilla on etuajo-oikeus, jos toisin ei ole mainittu
Nämä ovat vain muutamia Alankomaissa noudatettavista liikennesäännöistä. Pääasiassa liikenne sujuu kuin Suomessakin. Yksisuuntaiset kadut voivat aiheuttaa päänvaivaa, joten niiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Amsterdamissa kadut taas voivat olla hyvinkin kapeita ja monesti autot on parkkeerattu tiiviisti lähelle toisiaan. Ole siis varovainen tällaisia katuja ajaessasi.

Autonvuokraus Alankomaissa tuo lomaasi joustavuutta

Sixtin autovuokraamo Alankomaissa palvelee kaikkia niitä turisteja, jotka haluavat saada lomastaan enemmän irti. Vuokra-auton avulla pääset liikkumaan helposti paikasta toiseen ilman, että sinun tarvitsee suunnitella kaikkea etukäteen. Löydät vuokraamoita kaikista suurimmista kaupungeista, kuten Amsterdamista, Rotterdamista ja Eindhovenista. Sen lisäksi palvelemme myös monilla lentoasemilla. Autovuokraamomme Alankomaissa palvelee siis sinua siellä missä oletkin. Ota vuokra-auto alle ja lähde katsomaan maan kuuluisimpia nähtävyyksiä. Koko maan tieverkosto on hyvin kattava ja se on hyvässä kunnossa. Alankomaat, joka tunnetaan myös tutummin nimellä Hollanti, on kiinnostava kohde, josta löytyy paljon nähtävää kaikenikäisille. Välimatkat kaupunkien sisälläkin voivat olla pitkiä. Pääkaupunki Amsterdam on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, joka huokuu historiaa. Päivä kuluukin nopeasti vain kaupunkia ympäri ajaessa. Jos taas aiot viipyä pidempään, voit aivan hyvin tehdä päiväretkiä esimerkiksi Belgiaan tai Saksaan. Autoa vuokratessasi muista kuitenkin ilmoittaa näistä aikeista, jotta saat rajanylitykseen oikeuttavan paperin mukaasi. Varaa siis vuokra-auto ennakkoon ja nauti Hollannin lomastasi täysin siemauksin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service