Autonvuokraus
Rotterdamin Lentoasema
Piilota
Alankomaat // Rotterdam // Rotterdamin Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rotterdamin Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam NL +31-104622638
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RTM
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Rotterdamin lentoasemalla on hyvä vaihtoehto, kun et halua kulkea taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Neliveto maasturit, henkilöautot, avoautot ja urheiluautot sekä farmarit, joita valikoimista löytyy, tarjoavat sinulle turvallista kyytiä. Huolettomammin voit matkaa tehdä, kun otat autovuokraamon tarjoamia lisäturvia käyttöösi. Navigaattori, joita autovuokraamolla on tarjota myös, voi olla pelastus, kun kuljet oudommassa ympäristössä. Seikka joka kannattaa ottaa huomioon on, että me emme voi luvata sinulle tiettyä automallia, sen sijaan voimme taata sinulle valitsemasi autoluokan.

Lisätietoa autonvuokrauksesta Rotterdamin lentoasemalla

Rotterdamin lentoasema, eli lyhennettynä RTM, sijaitse noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikäli käytössäsi on vuokra-auto Rotterdamin lentoasemalta, matka sujuu mukavasti ja aikaa kuluu matkaan vain noin 10 minuuttia. Autonvuokraus Rotterdamin lentoasemalta ei ole pelkästään mukava vaihtoehto, vaan myös edullinen. Kun matkan ajankohta on tiedossasi, kannattaa sinun ottaa yhteyttä autovuokraamoon puhelimitse tai voit tehdä varauksen tietenkin myös netissä. Vuokra-auton Rotterdamin lentoasemalta voit noutaa etukäteen sovittuna aikana. Vuokra-auton voit palauttaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Kaikkiaan kuusi Sixtin autovuokraamoa palvelee sinua kaupungissa, joista yksi sijaitsee juuri lentoasemalla.

Dynaaminen kaupunki monine nähtävyyksineen

Kaupungissa viihtyy matkailija pidempäänkin, sillä nähtävää riittää. Etenkin lapsiperheitä varmasti kiinnostaa tieto, että kaupungissa sijaitsee Blijdorpin eläintarha, joka on täynnä erilaisia eläimiä. Valtava Erasmus-silta on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä, joka ulottuu kaupungin pohjoisosasta eteläosaan saakka. Sillalla on pituutta kaikkiaan 800 metriä. Lähes 140 myymälän ostoskeskus Alexandrium, on pullollaan mitä erilaisimpia liikkeitä, joissa valikoimaa riittää. Arkkitehtuurista kiinnostunut voi vierailla Museumkwartierissa tutustumassa museoihin ja taidegallerioihin. Maasjoen varrelta löydät hyviä kävelyreittejä, sekä rantakahviloita. Rohkeimmille voisi suositella kaupungissa sijaitsevaa Euromast tornia, josta on myös mahdollista laskeutua köyden varassa alas. Euromast on 112 metriä korkea, joten korkeanpaikankammoisen kannattaa ihailla tornia sen juurelta. Torni on yksi kohde, joista Alankomaat on tunnettu. Haluatpa kiertää keskustan nähtävyyksiä tai kaupunkia hieman laajemmalti, mahdollistaa autonvuokraus Rotterdamin lentoasemalta sinulle miellyttävän ja joustavan liikkumisen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rotterdamin Lentoasema RTM Airportplein 4 3045 AP Rotterdam 51.949364, 4.432396 +31-104622638

Sixt-toimipiste Rotterdamin Lentoasema RTM

Airportplein 4
3045 AP Rotterdam
 
Puhelinnro +31-104622638

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service