Autonvuokraus
Zeeland
Piilota
Alankomaat // Zeeland
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zeeland

Aloita matkasi Zeelandissa hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta edullisesti ja luotettavasti. Olitpa reissussa täällä sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville minibussi tai maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheilutautot. Autonvuokraus Zeelandissa sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Rotterdamin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Rotterdam

  Sixt Autonvuokraus
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Kätevää autonvuokrausta Zeelandissa

Zeeland sijaitsee lähellä Belgian rajaa ja lähin Sixt Autovuokraamo sijaitseekin Antwerpenissä, Belgiassa, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä. Alankomaiden rajojen sisäpuolella lähin Sixt Autovuokraamo on Rotterdamissa, jonne ajaa Zeelandista noin tunnin. Valikoimastamme löytyy jokaisen matkaan sopiva vuokra-auto, oli kyseessä sitten työmatka tai loma.

Vuokraukseen on mahdollisuus valita lisäpalveluita ja halutessaan myös lisävakuutuksia, kuten esimerkiksi rengas-ja tuulilasiturva, jo valmiiksi sisältyvän vastuuvakuutuksen lisäksi. Suosittelemme esimerkiksi lisäämään varaukseen GPS-navigaattorin, mikäli Zeeland ei ole sinulle tuttu ja perheen kanssa matkustaville lasten turvaistuimet. Voit myös halutessasi valita vuokra-auton automaattivaihteistolla tai dieselmoottorilla osassa autokategorioistamme. Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät kätevästi verkkosivuiltamme, josta vuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut.

Zeelandin provinssi tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Zeelandin provinssi koostuu lähinnä saarista, joita yhdistävät sillat ja osa sen pinta-alasta onkin merenpinnan alapuolella suojattuna valli- ja patojärjestelmillä. Zeelandissa riittää tekemistä niin työmatkan ohella kuin lomallakin. Tutustu esimerkiksi provinssin pääkaupunkiin, suloiseen Middelburgin kuntaan ja käy ihailemassa maisemaa Abdijtoren de Lange Jan -tornista käsin. Tai hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde esimerkiksi Udeniin ihastelemaan Molen van Jetten -tuulimyllyä tai viettämään hauskaa päivää perheen kanssa Hullie Speelboerderijiin. Vain 4,3 kilometrin päästä Udenista sijaitsee Volkel, josta löytyy sekä eläintarha että BillyBird Park Hemelrijk -huvipuisto. Zeelandissä on helppo liikkua Sixt vuokra-autolla, joka tuo matkaasi mukavaa vapautta ja voit tutustua provinssiin juuri omaan tahtiisi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service