Autonvuokraus
Buenos Aires
Piilota
Argentiina // Buenos Aires
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Buenos Aires

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Buenos Airesiin! Olemme valmiita palvelemaan sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Toimipisteidemme kattava autovalikoima kattaa erilaiset tarpeet lomailusta tavarankuljetukseen. Buenos Airesin toimipisteistä löydät niin taloudelliset henkilöautot, sedanit, nelivedolla varustetut autot, maasturit kuin lava-autot.

 
 • Buenos Aires Lentoas. Newbery

  Sixt Autonvuokraus
  Av Rafael Obligado S/n
  C1425DAA Buenos Aires

  ma. - la.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Buenos Aires Lentoasema Ezeiza

  Sixt Autonvuokraus
  Autopista Tte Gral.
  B1802EZE Buenos Aires

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Buenos Aires

  Sixt Autonvuokraus
  Cerrito 1366
  C1010ABB Buenos Aires

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Buenos Aires/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  1010 Buenos Aires

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Liiku kaupungissa joustavammin Sixtin vuokra-auton avulla

Autovuokraamomme Buenos Airesissa pystyy tarjoamaan edulliset hinnat sekä loistavaa palvelua ympäri vuorokauden. Kaikki automme ovat aina uusimpia malleja, joista löytyy esimerkiksi turvallisuutta lisäävät turvatyynyt. Autojen vakiovarusteisiin kuuluvat myös niin ilmastointi kuin lastenistuimen kiinnitysmekanismikin. Suurin osa autoista on varustettu vakionopeudensäätimellä sekä MP3-soittimella. Lisää vuokraasi lisätarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattori tai lastenistuin. Autonvuokraus Buenos Airesissa palvelee niin turisteja, liikematkalaisia kuin paikallisiakin. Voit tutustua toimipisteidemme autovalikoimiin netissä ja hyödyntää samalla mahdolliset tarjoukset. Auton noutaminen ja palauttaminen onnistuu helposti myös aukioloaikojen ulkopuolella. Muista vain sopia tästä etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Tutustu siis aukioloaikoihimme ja palveluumme netissä, jossa voit myös hoitaa auton vuokraamisen. Muista kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme lupaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lähde elämäsi seikkailuun vuokra-autolla

Argentiina ja sen pääkaupunki Buenos Aires tunnetaan tangon kuumista rytmeistä ja ystävällisistä ihmisistä. Koska kyseessä on miljoonakaupunki, välimatkatkin ovat usein pitkiä. Sen vuoksi autonvuokraus Buenos Airesissa onkin kätevä tapa päästä tutustumaan niin kaupunkiin kuin sen lähiympäristöönkin. Kaupungin pitkä ja monipuolinen historia on näkyvillä niin museoissa kuin muistomerkkien muodossakin. Maa tunnetaan jalkapalloilusta. Kaupunkiin matkustava saa lomastaan enemmän irti suuntaamalla katsomaan esimerkiksi paikallisottelua, jossa River Plate ja Boca Juniors ottavat mittaa toisistaan. Molempien joukkueiden stadionit sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella, joten kätevä tapa päästä seuraamaan matsia on vuokrata auto. Sen lisäksi kaupungin laitamilta löytyy useita upeita rantoja, joille on hankala matkata julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Kaupungin kaoottisuuteen kyllästyneen kannattaa suunnata vuokra-auton nokka kohti kaunista maaseutua. Perheiden suosikkikohde saattaa olla Etelä-Amerikan suurin huvipuisto Parque de la Costa. Ota siis vuokra-auto Buenos Airesissa kauttamme ja nauti rennosta vierailusta, jonka aikana ei tarvitse miettiä aikatauluja.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service