Autonvuokraus
Buenos Aires/Delivery Service
Piilota
Argentiina // Buenos Aires // Buenos Aires/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Buenos Aires/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery/Collection Service
  1010 Buenos Aires AR +54-1148152216
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 19:00
la.09:00 - 13:00
 
 

Tervetuloa Sixt Buenos Aires Delivery Servicen puolesta kauniiseen Argentiinaan

Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service on loistava valinta, kun haluat matkustaa Argentiinassa oman aikataulusi mukaan. Voit valita kattavasta autovalikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kulkuneuvon, olit matkalla sitten yksin, kaksin taikka suuremmalla joukolla. Oli matkustussyysi työ taikka huvi, me Sixtillä haluamme auttaa. Kun otat allesi jonkun edullisista sedaneistamme, pääset liikkumaan Argentiinan pääkaupungissa jouhevasti. Tilavilla pakettiautoillamme suurempienkin tavaralastien liikuttaminen on helppoa. Farmareihin mahdutat paljon matkatavaraa, kaikki ostokset, matkaeväät sekä iloista seuraa. Liikkuminen yhdessä tässä elämää sykkivässä miljoonakaupungissa on varmasti unohtumaton elämys. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä vaikka jo tänään. Voi varata Sixtin vuokra-auton Buenos Aires Delivery Servicen kautta haluamaasi osoitteeseen, jonne toimitamme vuokra-auton. Voiko auton vuokraaminen olla enää helpompaa? Älä siis epäröi, vaan aloita matkasuunnitelmiesi teko heti. Ota yhteyttä asiakaspalvelijoihimme joko puhelimitse taikka tee varauksesi verkkosivujemme kautta. Argentiina odottaa!

Ystävällinen palvelu ja edulliset hinnat - sitä on Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service

Sixt Autovuokraamo Buenos Aires Delivery Service tähtää nautinnollisen vuokrauskokemuksen tarjoamiseen. Meille on tärkeää, että matkasi luonnistuu ongelmitta ja pääset helposti päämäärääsi. Tarjoammekin autonvuokrauksesi yhteyteen kattavat lisävarusteet, joilla räätälöit ajokkisi juuri sinulle sopivaksi. Voit valita lisävarusteet samalla, kun teet ajoneuvon varauksen verkkosivuillamme, puhelimitse tai mobiilisovelluksellamme. Jos olet matkalla Buenos Airesissa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lämpimästi valitsemaan GPS-navigaattorin lisävarusteeksi. Navigaattorin ohjeistuksen avulla et pääse eksymään tämän miljoonakaupungin vilinässä. Sixtin vuokra-autot ovat vakuutettuja onnettomuuksien varalta, mutta voit lisätä mielenrauhaasi lisävakuutuksin ja -turvin. Kattavan listan lisävarusteistamme löydät verkkosivuiltamme. Huomioithan myös, että emme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vain valitsemasi ajoneuvokategorian. Valitse autonvuokraus Sixtin Buenos Aires Delivery Servicestä ja nauti tästä tangon ja viinin maasta kaikin siemauksin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 19:00
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Buenos Aires/Delivery Service BUEC03 Delivery/Collection Service 1010 Buenos Aires -34.493364, -58.546359 +54-1148152216

Sixt-toimipiste Buenos Aires/Delivery Service BUEC03

Delivery/Collection Service
1010 Buenos Aires
 
Puhelinnro +54-1148152216

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service