Autonvuokraus
Belgia
Piilota
Belgia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Belgia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Belgiasta hoituu näppärästi, kun valintasi on Sixt. Meidän toimipisteitämme voi löytää eri puolilta maata niin suurista kaupungeista, lentoasemilta kuin hieman tuntemattomammiltakin paikkakunnilta. Helpointa on ottaa vuokra-auto alle heti lentoasemalta. Näin matkasi pääsee jatkumaan viivytyksettä. Löydät toimipisteemme Antwerpenin, Brysselin ja Charleloin lentoasemilta. Autovalikoimamme vaihtelee hieman toimipisteestä riippuen. Saat kuitenkin vuokrattua niin tavalliset henkilöautot, farmarit kuin katumaasturitkin jokaiselta toimipisteeltämme. Joistakin voit vuokrata lisäksi nelivetoja, pakettiautoja, avoautoja ja urheiluautoja. Tarjoamme myös kattavasti erilaisia lisävarusteita, kuten GPS-navigaattoreita ja turvaistuimia. Voit varata vuokra-auton Belgiasta joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Liikenne sujuu kuin Suomessakin

Vaikka Euroopan maissa ajaminen ei yleensä juurikaan poikkea toisistaan, on kaikilla mailla silti hieman erilainen ajokulttuuri. Belgiassa liikenne sujuu yleisesti ottaen rauhallisesti, mutta suuren väkiluvun vuoksi ruuhkia syntyy suurten kaupunkien lähettyvillä. Kun lähdet matkaan autolla, kannattaa siis olla maltillinen. Muista myös nämä tärkeät liikennesäännöt:

 • Poliisi valvoo nopeuksia, joten noudata aina rajoituksia
 • Moottoritiellä ohitetaan ainoastaan vasemmalta puolelta
 • Älä puhu kännykkään ajon aikana
 • Muista käyttää turvavyötä aina, kun olet liikkeessä
Suurkaupungeissa, kuten Brysselissä, pysäköiminen saattaa tuottaa hankaluuksia. Yleensä ilmaisia parkkipaikkoja ei löydy, joten varaa kolikoita parkkimaksua varten. Huomioi myös yksisuuntaiset kadut, joita löytyy huomattavan paljon. Kun ajon aikana muistaa kiinnittää huomiota tärkeisiin seikkoihin ja olla tarkkaavainen, ei vieraassa maassa ajaminen tuota ongelmia.

Autonvuokraus Belgiassa - koe paljon enemmän

Sixtin autovuokraamot Belgiassa ovat palvellueet turisteja ja myös runsaslukuista joukkoa työmatkalaisia jo useiden vuosien ajan. Autonvuokraus on loistava keino päästä näkemään enemmän. Taksilla liikkuminen tulee nimittäin kalliiksi ja julkiset kulkuneuvot vievät paljon aikaa. Kun otat vuokra-auton, voit tehdä hetken mielijohteesta toteutettuja retkiä milloin minnekin. Meidän vuokraamomme voi löytää niin Brysselistä, Antwerpenistä kuin esimerkiksi Gentistäkin. Suurimmissa kaupungeissa on toimipiste niin lentoasemalla kuin itse kaupungin keskustassakin. Näin voit siis itse valita, mistä ja milloin haluat auton vuokrata. Autovuokraamomme Belgiassa palvelevat sinua kellon ympäri. Voit palauttaa autot milloin haluat, jotta sinun lomailusi olisi mahdollisimman joustavaa. Maan kiinnostavimmat kohteet ovat Bryssel, Antwerpen ja Brygge. Maasta löytyy kuitenkin paljon muutakin. Monikulttuuriset pikkukaupungit ihastuttavat monipuolisuudellaan. Vuokra-autolla voi lähteä myös vierailemaan muissa valtioissa. Tällaisia lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevia valtioita ovat Hollanti, Ranska, Saksa ja Luxemburg.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service