Auton vuokraus toimipisteestä Sofia/Ramada Hotel

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Sofia/Ramada Hotel toimipaikkaan

Osoite

131 Maria Luiza Blvd., 1202 Sofia, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipaikassa Sofia/Ramada Hotel

Vuokraa auto Sixtiltä ja koe Sofian kauneimmat nähtävyydet

Vuokraa auto Sixtiltä ja koe Sofian kauneimmat nähtävyydet

Aurinkoisen Bulgarian kaunis pääkaupunki Sofia tulee tutuksi kätevimmin, kun valitset autonvuokrauksen Sixtin toimipisteestä Sofia Ramada Hotelissa. Sixt Autovuokraamo Sofia Ramada Hotel toimii hotellin vastaanotossa niin, että tuomme sinulle avaimet ja vuokra-auton valitsemastasi kategoriasta hotellin vastaanottoaulaan. Tee siis varaus hyvissä ajoin verkkosivuillamme tai puhelimitse ja ilmoita varauksen yhteydessä puhelinnumero, johon voimme ottaa yhteyttä, sekä sähköpostiosoitteesi. Valittavanasi on henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja sekä maastureita. Tehtyäsi valintasi näiden väliltä henkilökuntamme valitsee sinulle toiveidesi perusteella sopivimman vapaana olevan vuokra-auton Sofia Ramada Hotelin toimipisteessämme. Emme siis toisin sanoen lupaa käyttöösi tiettyä yksittäistä vuokra-autoa, vaan ainoastaan haluamasi kategorian. Kun vuokra-auton avaimet ovat kädessäsi, voit nauttia autonvuokrauksesta Sofia Ramada Hotelissa ja kruisailla kohti seikkailua Sofian kaduilla. Paljon yksinkertaisempaa ei autonvuokraus Sofia Ramada Hotelista voisi olla!
Kansainvälistä osaamista Sixt Autovuokraamolta

Kansainvälistä osaamista Sixt Autovuokraamolta

Puhuttaessa maailmanluokan autovuokraamosta nousee Sixt nopeasti mieleen. Eikä suotta, sillä olemme yksi markkinoiden johtavista autovuokraamoista maailmalla. Sixt on perustettu Saksassa vuonna 1912. Perheyritys on yli sadan vuoden kokemuksella noussut laadukkaan asiakaspalvelunsa, monipuolisen palvelutarjontansa ja korkeatasoisen vuokra-autokalustonsa ansiosta kansainvälisesti tunnetuksi ketjuksi. Toimipisteitämme löytyy nykyisin yli 105 maasta. Näin Sixt toimii: valittuasi haluamasi vuokra-autokategorian verkkosivuillamme tai puhelimitse henkilökuntamme tekee valinnan vapaana olevasta ajoneuvokalustosta. Lisäksi vuokra-pakettiin voi sisällyttää erilaisia lisäpalveluja, jotka tekevät matkanteosta rennompaa ja mukavampaa. Näihin kuuluvat niin GPS-navigaattorit kuin lastenistuimetkin, puhumattakaan erilaisista turvaa tuovista vakuutuksista. Vuokrapakettiin voi lisätä tämän lisäksi useita kuljettajia, olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Voit tutustua tarkemmin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme oman olohuoneesi mukavuudessa. Sixtin palvelujen avulla matkanteko helpottuu ja tunnet olosi rennommaksi ja vapaammaksi nauttiessasi autonvuokrauksesta Sofian Ramada Hotelissa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sofia/Ramada Hotel
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sofia/Ramada Hotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sofia/Ramada Hotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sofia/Ramada Hotel?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Sofia/Ramada Hotel syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sofia/Ramada Hotel
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sofia/Ramada Hotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?