Autonvuokraus
Costa Rica
Piilota
Costa Rica
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Costa Rica: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Costa Ricassa

Autonvuokraus Costa Ricassa on helpoin tapa päästä kiertämään ympäri tätä kiehtovaa maata. Sixtillä on tällä hetkellä viisi toimipistettä eri puolilla valtiota. Niistä kaksi löytyy lentoasemilta. Toinen on Liberian lentoasemalla ja toineen taas San Josen lentoasemalla. Kattava autovalikoimamme pitää sisällään niin tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, pakettiautot kuin urheiluautot ja avoautotkin. Tutustu toimipistekohtaiseen autovalikoimaan netistä. Meiltä saat vuokrattua myös erilaisia lisäpalveluita ja -varusteita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, rajoittamattomat kilometrit, vakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Costa Ricasta netistä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen reissua. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää vuokraukseesi liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Aja kuin paikallinen

Paikallinen ajokulttuuri eroaa todella paljon niin suomalaisesta kuin muustakin eurooppalaisesta ajokulttuurista. Tieverkosto on kattava ja yleisesti ottaen hyväkuntoinen. Costa Ricalla ajaminen on jännittävää, koska voit saman päivän aikana ajaa niin vuorien keskellä kuin tiheän metsän läpi. Pidä katseesi tiessä, sillä jalankulkijoita ei aina huomaa kovinkaan helposti. Kiinnitä myös huomioita näihin seikkoihin:

 • Älä koskaan ylitä sallittua nopeusrajoitusta
 • Älä aja punaisia päin
 • Varo pimeällä ajamista - teitä ei valaista kovinkaan hyvin
Liikenne kaupungeissa sujuu yllättävänkin selkeästi. Anna tietä jalankulkijoille ja pidä maltti mukana liikenteessä.

Autonvuokraus Costa Ricalla - unelmaloma voi alkaa

Sixtin autovuokraamot Costa Ricalla ovat palvelleet turisteja jo useiden vuosien ajan. Vuokra-auto on järkevä ratkaisu monessakin mielessä. Sen avulla sinä saat joustavuutta lomaasi, eikä kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen. Autovuokraamomme Costa Ricalla tarjoavat vuokralle autoja eri tarpeisiin. Panaman ja Nicaraquan välissä Keski-Amerikassa sijaitseva Costa Rica on monen matkailijan mieleen. Sieltä voi löytää upeita hiekkarantoja, henkeäsalpaavia vuoristoja kuin tiheitä metsiköitä, joissa voi bongailla harvinaisia lintu- ja muita eläinlajeja. Turismi on yksi valtion suurimmista elinkeinoista. Suomalaisten suosiossa ovat sellaiset kohteet, kuten Puerto Vieja, Tamarindo sekä Santa Teresa. Maan keskiosasta löytyvät parhaimmat maastot vaelluksesta kiinnostuneille. Jos taas olet aktiiviloman perässä, lähde silloin joogaamaan, kalastamaan tai surffaamaan. Costa Ricalta löytyvätkin yhdet maailman parhaimmista surffausrannoista. Valtio ei ole mikään shoppailijan paratiisi, mutta sellaista ei siellä kaipaakaan. Pelkkä kaunis luonto ja ystävälliset paikalliset ihmiset sulattavat takuulla jokaisen sydämen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service