Autonvuokraus
Egypti
Piilota
Egypti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Egypti: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Egyptissä

Sixtiltä autonvuokraus Egyptissä sujuu vaivattomasti ja pääset nauttimaan upeasta matkakohteesta huolettomasti. Autovuokraamoitamme Egyptistä löytyy monista eri kaupungeista kuten Kairosta, Alexandriasta, Hurghadasta sekä Sharm el Skeikhistä, joistakin kaupungeista jopa useampia.Useissa autovuokraamoissamme Egyptissä voit valita vuokra-autoksesi henkilöauton, farmarin, avo- tai urheiluauton tai vaikkapa maasturin. Vuokra-autovalikoimamme kuitenkin vaihtelevat hieman toimipisteittäin, mutta siitä huolimatta valittavanasi on aina vähintään henkilöautoja, farmareita sekä maastureita.Kun valitset itsellesi vuokra-autoa laajasta valikoimastamme, kannattaa sinun kuitenkin huomioida se, että meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta taata sinulle vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia. Sen sijaan takaamme sinulle kuitenkin haluamasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Huomioitavaa autonvuokrauksesta Egyptissä

Maan liikennettä voi ainakin suurissa kaupungeissa kuvailla suorastaan kaoottiseksi, sillä nopeudet liikenteessä ovat hyvin korkeita, eikä myöskään kaupunkien välissä kulkevilla maanteillä ei noudateta nopeusrajoituksia. Lisäksi valtaosa liikenteessä kaahailevista ajoneuvoista on vanhoja ja huonokuntoisia. Maan liikenteessä on siis syytä olla todella varovainen!

Vuokra-autoilu Egyptissä kannattaa

Egyptissä on paljon lumoavaa nähtävää ja vuokra-autolla voit helposti huolehtia siitä, ettet jää mistään paitsi!Vierailemisen arvoinen kaupunki maassa on esimerkiksi muinaisen Uuden valtakunnan pääkaupunki Luxor Niilin rannalla. Kaupungissa voit tepastella tuhansia vuosia vanhojen temppeleiden, kuten Luxorin ja Karnakin temppeleiden sekä Kuningatar Hatshepsutin terassitemppelin kivillä ja nauttia muinaisesta tunnelmasta. Luxorista matka taittuu vuokra-autolla kätevästi sen lähellä, aavikon laidalla suuressa kalliolaaksossa sijaitsevaan Kuninkaiden laaksoon, josta löytyvät muun muassa Uuden valtakunnan aikaisten faaraoiden viimeiset leposijat. Kuninkaiden laaksossa sijaitsee myös kuuluisa Tutakhamonin hauta.Niilin lähellä ollessaan kannattaa vuokra-autolla körötellä myös tutustumaan Niilin kauniiseen jokilaaksoon. Upeat vihreät näkymät pitkän autiomaan jälkeen avautuvat esimerkiksi matkalla Luxorista Hurghadaan.Egyptissä lomaillessa näkemättä ei tietenkään kannata jättää mahtavia Gizan pyramideja, jotka sijaitsevat pääkaupunki Kairon eteläpuolella. Tunnetuin historiallisista - yli 4000 vuotta vanhoista - maamerkeistä on ehdottomasti maailman seitsemän ihmeen joukkoonkin kuuluva Kheopsin pyramidi. Aavikon kupeessa kohti taivaita nousevat massiiviset monumentit ovat taatusti näky, joka ei unohdu.Matkaa pyramideilta voi hyvin jatkaa mielenkiintoiseen ja kansainväliseen maan pääkaupunkiin Kairoon, joka tarjoaa matkailijalle maistiaisen aivan omanlaistaan tunnelmaa. Kaupungin kaoottisessa liikenteessä kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta.Eräs mielenkiintoinen mahdollisuus Egyptissä on myös vierailla Punaisellamerellä ihailemassa sen koralliriuttoja vaikkapa sukellusretken muodossa. Turkoosin ja vihreän sävyisessä vedessä sukeltaminen on kertakaikkisen uskomaton kokemus, kun sadat eri kalalajit ja värikkäänä hohtava vedenalainen maailma aukenevat eteesi.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service