Autonvuokraus
Kairo Lentoasema
Piilota
Egypti // Kairo // Kairo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kairo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 2+3
  . Cairo EG +20-1229086655
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CAI
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamomme Kairon lentoasemalla löytyy kätevästi selkeältä paikalta terminaali 3:n ulkopuolelta. Joustavin aukioloajoin palveleva toimipisteemme tarjoaa käyttöösi niin vuokra-autoja, erilaisia lisäpalveluita kuin lisävakuuksiakin ja sinulla onkin mahdollisuus hankkia meiltä vuokra-auton ohella käyttöösi esimerkiksi navigaattori, lasten turvaistuin tai vaikkapa lasi- ja rengasturvaa. Toimipisteemme kattavasti vakuutettu vuokra-autokalusto sen sijaan pitää sisällään monipuolisia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita sekä käytännöllisiä maastureita, joiden valikoimasta voit valita helposti mieluisesi ajoneuvon.

Autonvuokraus Kairon lentoasemalta on helppoa

Sinun kannattaa ehdottomasti hankkia vuokra-auto Kairon lentoasemalta (CAI) käyttöösi, mikäli epäilet kaipaavasi sitä matkasi aikana, sillä lentoaseman toimipisteemme on kaupungin ainoa. Lisäksi pääset vuokra-ajoneuvolla jatkamaan matkaasi helposti Egyptin pääkaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 15 kilometrin päässä lentoasemalta. Matkasi alkaa helposti toimipisteemme editse kulkevaa uutta tietä pitkin ja ajamalla matkaan kuluu ruuhkasta riippuen vain noin 15 minuuttia. Auton vuokraaminen meiltä luonnistuu monin eri tavoin, esimerkiksi internetissä tai puhelimitse ja varaamasi auton voit noutaa toimipisteeltämme vaikka heti saavuttuasi maahan. Otathan huomioon kuitenkin, että takaamme vuokra-autoista vain tietyn luokan mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia.

Matkalla vuokra-autolla!

Autonvuokraus Kairon lentoasemalta voi tosiaankin olla hyvä ajatus, sillä sen avulla saat matkastasi taatusti kaiken mahdollisen irti. Ajamalla voit esimerkiksi suunnata vikkelästi alueen suosituimman nähtävyyden ja maamerkin eli Gizan pyramidien luo. Gizan suuri pyramidi on iältään yli 4000 vuotta vanha ja eräs maailman seitsemästä ihmeestä. Yli 6000 vuotta asutulla Kairon alueella Pohjois-Egyptissä on kuitenkin paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää. Voit esimerkiksi ottaa suunnaksesi kaupungista Etelän ja ajaa katsomaan muun muassa Unasin pyramidia ja vierailla halutessasi samalla reissulla vaikkapa Memphis-museossa. Itse Kairon keskustassakin tekemistä kyllä riittää. Eräs kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on nimittäin Egyptiläinen museo, joka kuuluu maailman tunnetuimpien museoiden joukkoon. Löydät kohteen helposti Tahririn aukion laidalta. Monet vierailevat myös ihastelemassa Al-Azharin puistoa, joka on kaupungin suurin ja sijaitsee sen islamilaisen kaupunginosan laidalla. Mikäli aikaa riittää, kannattaa ehdottomasti käydä myös Khan el-Khalilin basaarialueella ja vilkaisemassa Citadelin linnaketta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kairo Lentoasema CAI Terminal 2+3 . Cairo 30.121944, 31.405556 +20-1229086655

Sixt-toimipiste Kairo Lentoasema CAI

Terminal 2+3
. Cairo
 
Puhelinnro +20-1229086655

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service