Autonvuokraus
Kairo October/Sheikh Zayed CBP
Piilota
Egypti // Kairo // Kairo October/Sheikh Zayed CBP
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kairo October/Sheikh Zayed CBP: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 26th of July Corridor
  12588 Cairo EG +20-1229087444
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CAIC08
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä10:00 - 22:00
 
 

Koe Kairo kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Kiehtova Egyptin pääkaupunki ja sen ulkopuolella sijaitsevat Gizan pyramidit käyvät kätevästi tutuiksi, kun hyödynnät matkasuunnitelmissasi Sixt autonvuokrausta Kairon October Sheikh Zayed CBP:n toimipisteessämme. Sixt Autovuokraamo Kairo October Sheikh Zayed CBP on helppo löytää, sillä se sijaitsee aivan Kairon yliopiston Sheikh Zayedin kampuksen lähellä sijaitsevassa Capital Business Park (CBP) -liikepuistossa. Löydät toimipisteemme liikepuiston rakennusten B1 ja B2 välistä. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa Kairoon, jolloin voit tehdä valintasi haluamastasi kategoriasta vuokra-autollesi Kairossa. Vihtoehdot autonvuokraukselle Kairo October Sheikh Zayed CBP:ssa ovat henkilöautot ja farmarit, sekä maasturit. Autonvuokraus Kairo October Sheikh Zayed CBP:ssa on oivallinen vaihtoehto liikkumiselle Kairossa ja sen ympäristössä kun haluat saada ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen Egyptin pääkaupungista. Valitessasi autonvuokrauksen Kairo October Sheikh Zayed CBP:n toimipisteestämme voit huoletta nauttia kiireettömyydestä oman aikataulusi mukaan, olitpa matkalla sitten loman puitteissa tai työasioissa.

Sixt Autovuokraamot palvelevat 24/7

Laadukkaista palveluistaan tunnettu kansainvälinen Sixt Autovuokraamojen ketju palvelee verkossa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Saksalaisena perheyrityksenä yli sata vuotta sitten perustettu Sixt on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1912 lähtien. Pitkä historiamme on luonut meille vahvan osaamisen ja imagon, joka tunnetaan jo yli 105 maassa. Varaaminen on helppoa, voit tehdä sen milloin vain verkkosivujemme välityksellä. Saat valita haluamasi ajoneuvokategorian vuokra-autollesi, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa turvaa tuovat vakuutukset, joilla katat vuokra-autosi vahingon tai varkauden varalle. Mukavuutta matkallesi saat esimerkiksi lisäämällä vuokrapakettiisi useamman kuljettajan, jolloin säännölliset tauot ratista helpottavat matkantekoa. Kätevän Wi-Fi hotspotin avulla pidät myös kotiväen ajan tasalla liikkeistäsi, missä oletkin. Katso kaikki tarjouksemme verkkosivuiltamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä10:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kairo October/Sheikh Zayed CBP CAIC08 26th of July Corridor 12588 Cairo 30.024453, 31.013070 +20-1229087444

Sixt-toimipiste Kairo October/Sheikh Zayed CBP CAIC08

26th of July Corridor
12588 Cairo
 
Puhelinnro +20-1229087444

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service