Auton vuokraus toimipisteestä Wien Kagran

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Wien Kagran

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Wien Kagran alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Wien Kagran toimipaikkaan

Osoite

Wagramer Str. 177, 1220 Wien, Itävalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
La - Su
07:00 - 15:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 15:00

Palvelumme toimipaikassa Wien Kagran

Sixt tarjoaa laadukkaat kyydit koko seurueelle Wienissä

Sixt tarjoaa laadukkaat kyydit koko seurueelle Wienissä

Jos olet suuntaamassa Itävaltaan ja haluat nauttia matkastasi omien aikataulujesi puitteissa, kannattaa noutaa oma vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Wien/Kagranista. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita merkkiautoja, joista löytyy sopiva niin lomalaiselle kuin työmatkaajallekin. Toimipisteemme löydät noin 30 minuutin matkan päässä Wienin keskustasta, jonka taitat näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla, kun saavut noutamaan vuokra-ajoneuvoasi. Lentokentältä paikalle on myös kätevä suunnistaa noin 45 minuutissa. Matkaa on entistä helpompi jatkaa omalla Sixt-vuokra-autolla. Vuokra-autovalikoimamme on laaja, ja suositut henkilöautot ja farmarit kuljettavat vaikka koko perheen päiväreissuille. Tyylikkäät ajohetket tarjoavat avo- ja urheiluautot, jotka löydät myös Sixt Autovuokraamo Wien/Kagranin valikoimasta. Tilaa tarvitseville meiltä löytyvät tilavat maasturit sekä isot pakettiautot. Tutustu valikoimaamme tarkemmin verkkosivujemme kautta ja tee varauksesi vaikka samantien. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä!
Nauti Wienistä autonvuokrauksella Sixtiltä

Nauti Wienistä autonvuokrauksella Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Wien/Kagran tarjoa kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja tunnettujen merkkien vuokra-autoja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja sinua varten. Me haluamme matkastasi mahdollisimman mukavan ja täten sinulla onkin mahdollisuus muokata varaustasi kätevillä lisäpalveluilla. Tässä toimipisteessä saat valita autosi iPhonella vuokra-autoa noutaessasi, tästä lisää voit kuulla asiakaspalvelustamme. Sinulla on myös mahdollisuus noutaa sekä palauttaa vuokra-auto vuorokauden ympäri sopimuksen mukaisesti, jotta saat nauttia matkastasi täysin omien aikataulujesi mukaisesti. Käytössäsi on vapaat ajokilometrit, joten voit vapaasti tutustua Itävaltaan ja ajomatkoja helpottamaan voi varaukseen lisätä GPS-navigaattorin, joka huolehtii reittivalinnoista sinun puolestasi. Mikäli matkaat isomman seurueen kanssa ja matkasta löytyy useampi innokas kuski, kannattaa tutustua lisäkuljettajan mahdollisuuteen, näin Sixt-ajonautinnon pääsee jakamaan. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata, mutta tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi jo vaikka samantien ja pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Wienin Kagranissa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Wien Kagran
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Wien Kagran?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Wien Kagran sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Wien Kagran.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Wien Kagran?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1152 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar XE
Jaguar XE
BMW 1 Series
BMW 1 Series
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Wien Kagran
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Wien Kagran?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Wien Kagran?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?