Auton vuokraus alueella Piraeus

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Piraeus

Lisäpalveluilla mukavuutta ja joustoa autonvuokraukseen Pireuksessa

Lisäpalveluilla mukavuutta ja joustoa autonvuokraukseen Pireuksessa

Sixt Autovuokraamo Pireuksessa tarjoaa käyttöösi suosittujen automerkkien uusimmat mallit, jotta matkastasi Kreikassa tulee mahdollisimman miellyttävä ja saat allesi vuokra-auton, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi, olipa matkasi tarkoitus sitten työmatka, loma tai sukulaisvierailu. Vuokrauspisteestämme riippuen autovalikoimaamme kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suuremmalle ihmis- ja tavaramäärälle sopivat farmarit, vaativaan ajoon soveltuvat maasturit sekä ylellisen ajokokemuksen tarjoavat urheilu- ja avoautot. Ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse tai käy verkkosivuillamme, asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan autokalustostamme parhaimman ajoneuvon matkaasi ajatellen.Vuokra-auto kannattaa varustaa niillä lisäpalveluilla, jotka sopivat parhaiten matkasi tarkoitukseen ja helpottavat matkantekoasi eniten. Perheen pienempien turvaksi ja mukavuudeksi valittavanasi on turvalliset lastenistuimet, ja jos turvallisuus on jotain, johon erityisesti haluat panostaa, voit valita lisävakuutuksistamme haluamasi varautuaksesi yllättävien tilanteiden varalle. Työmatkan onnistumista ja oikeaan paikkaan oikeassa ajassa saapumista helpottaa GPS-navigaattori, joka toki on myös lomalaisen hyvä ystävä, varsinkin pidemmällä reissulla. Lisäkuljettajan nimeäminen voi olla varteenotettava vaihtoehto pitkällä ajomatkalla tai jos alla on ensiluokkainen luksusauto, jota molemmat matkalaiset haluavat päästä ajamaan. Sixt Autovuokraamo Pireuksessa tarjoaa vapaat ajokilometrit, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että voimme taata vain autoluokan, emme tiettyä automallia varatessasi.
Vuokra-autolla Kreikan ja Ateenan nähtävyydet ovat lähelläsi

Vuokra-autolla Kreikan ja Ateenan nähtävyydet ovat lähelläsi

Ateenan metropolialueeseen kuuluva Pireusin kaupunki on Euroopan vilkkaimpia satamakaupunkeja, josta lähtee suuri määrä lauttoja niin Kreikan saarille kuin kauemmas muihinkin maihin, kuten Italiaan. Ateenan keskustasta reilun 10 kilometrin päässä sijaitseva Pireus on hyvä tukikohta antiikin Kreikan ihmeiden tutkimiselle ja pääset liikkumaan vuokra-autollasi helposti sieltä niin pääkaupungin sykkeeseen kuin Pireuksen omiin nähtävyyksiin tai lähistön seuduille. Kaupungin kuuluisimmat rannat ovat Vostalakia ja Freatida, jotka on helppo tarkistaa samalla ajelulla, sillä ne ovat toistensa läheisyydessä. Historiasta kiinnostunut voi suunnata arkeologiseen museoon ja museokäynnin jälkeen saatat haluta ihailemaan Pireuksen maisemia Kastella-kukkulan laelle, jonne museolta on matkaa noin neljä kilometriä. Pireus oli satamakaupunki jo antiikin Kreikan aikoina, joten satama-alueet tarjoavat historiallista ilmapiiriä ja kauniita maisemia jokaiselle kävijälle.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Piraeus
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Piraeus.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Piraeus?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Piraeus. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Piraeus?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Piraeus
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Piraeus?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Piraeus?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?