Autonvuokraus
Azorit Faial Lentoasema
Piilota
Portugali // Bandeiras // Azorit Faial Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Faial Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HOR
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Hortan lentokentällä

Matkustaessasi Faial-saarelle, Sixt Autovuokraamo Hortan lentokentällä tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita juuri omalle matkallesi sopivimman ratkaisun. Autonvuokraus Hortan lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Nopein tapa on hoitaa varaus joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot kuin tilavammat farmaritkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme jo aloittaa matkasi suunnittelun!

Autonvuokraus Hortan lentokentällä

Löydät Sixt autovuokraamon heti saavuttuasi Hortan lentokentälle, joten autonvuokraus Hortan lentokentällä on mitä vaivattominta, ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Vuokra-autolla pääset hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi hetkessä, sillä lentokenttä sijaitsee aivan Hortan keskustassa. Autonvuokraus Hortan lentokentällä, lyhennettynä HOR, on kätevä tapa hankkia ajopeli alle, ja lähteä tutkimaan kiehtovaa Hortan saarta. Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä, ja voit noutaa tai palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Tutustu Euroopan läntisimpään kolkkaan Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Hortan lentokentältä on mainio tapa aloittaa seikkailu Euroopan läntisimmässä kolkassa Faial-saarella. Vain noin 172 neliökilometrin kokoinen saari kuuluu Portugalin Azorien saariryhmään. Faialin löysi vuonna 1427 Diogo de Silves, joka nimesi sen Insula de La Ventura nos Portulanosiksi. Saaren kaunis merenrantapääkaupunki Horta on noin 7000 tuhannen asukkaan koti ja eksoottinen matkakohde. Hortan satama on kauniin värikäs, sillä siellä pysähtyneet merenkävijät ovat vuosien saatossa koristelleet satamaa maalauksillaan.

Sixt vuokra-autolla voit lähteä tutustumaan myös saaren muihin nähtävyyksiin. Ota suunnaksi vaikkapa Faialin kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Hortan lentokentältä. Matkaa kannattaa jatkaa saaren keskiosassa kohoavalle Caldeiran tulivuorelle. Huipulta pääset ihailemaan saaren henkeäsalpaavia maisemia. Matka Caldeiralle kestää Hortan keskustasta vain puolisen tuntia, jonka taitat näpsäkästi ja oman aikataulusi mukaisesti Sixt vuokra-autolla. Seikkailunhaluiset matkaajat voivat myöskin lähteä kiertämään saarta EN1-1A tietä myöten. Ajomatkaa tätä reittiä pitkin kertyy noin 50 kilometriä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Faial Lentoasema HOR Aeroporto da Horta 9900-321 Castelo Branco 38.521520, -28.715966 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Faial Lentoasema HOR

Aeroporto da Horta
9900-321 Castelo Branco
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service