Autonvuokraus
Azorit Sao Jorge Vila de Velas
Piilota
Portugali // Velas // Azorit Sao Jorge Vila de Velas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Azorit Sao Jorge Vila de Velas: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Largo Dr. João Pereira 21
  9800-527 Velas de São Jorge PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SJZC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00
 
 24 h nouto

Sao Jorgen tiet kutsuvat Sixt vuokra-autoilijaa

Jos suunnitelmissa on loma- tai työmatka Portugalille kuuluville Azorien saarille, kannattaa matka aloittaa ottamalla suunnaksi autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Azorit Sao Jorge Vila De Velasin kautta, jotta saat tämän lumoavan saaren haltuusi omien aikataulujesi puitteissa. Azoreilla paras keino liikkua paikasta toiseen on omalla vuokra-autolla, sillä etäisyydet ovat melko pitkiä ja julkinen liikenne on vähäistä, varsinkin jos suunnitelmissa on aktiiviloma erilaisten retkien merkeissä. Toimipisteemme löydät kätevästi Sao Jorgen kaupungista, aivan Velasin vilkkaan sataman yhteydestä, josta kävelet noin 4 minuutissa paikalle noutamaan ajoneuvosi ja jatkat matkaa kätevästi eteenpäin.

Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat turvallisesti vaikka isommankin porukan, näyttävyyttä tarjoavat urheilu- ja avoautot, ja tilavat maasturit taas ovat hyvä valinta seikkalijoille, sillä nillä selviät haastavammistakin maastoista. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa ja varaa oma Sixt vuokra-autosi jo Azoreille suuntautuvalle matkallesi jo tänään! Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä.

Lumoavat Azorit odottavat - ota ohjelmaan Sixt autonvuokraus

Sixt Autovuokraamo Azorit Sao Jorge Vila De Velas tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja hyvin varusteltuja menopelejä, joilla teet matkastasi entistä onnistuneemman. Varaustasi voit aina muokata monipuolisilla lisäpalveluilla, tutustu näihin tarkemmin verkkosivuillamme. Mikäli matkassa on useampi kuski kannattaa miettiä lisäkuljettajan lisäämistä varaukselle, jolloin useampi pääsee jakamaan vuokra-auton tarjoaman ajomukavuuden. Kätevällä GPS-navigaattorilla on myös helpompi suunnistaa ympäri tätä saarta ja keskittyä ajamisen nautintoon. Jos matkassa on mukana lapsia, kannattaa lisätä vuokra-autoon lastenistuimet jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Lisäturvavaihtoehtoihin tutustuminen on kannattavaa, sillä ne tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Tästä toimipisteestä voit sovittaessa noutaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri.

Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme kulkupelin valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei ota piilokuluja, joten tiedät mistä maksat ja voit huoletta varata seuraavan vuokra-autosi jo vaikka samantien!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00
Juhlapyhä08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Azorit Sao Jorge Vila de Velas SJZC01 Largo Dr. João Pereira 21 9800-527 Velas de São Jorge 38.679756, -28.205627 +351-255788199

Sixt-toimipiste Azorit Sao Jorge Vila de Velas SJZC01

Largo Dr. João Pereira 21
9800-527 Velas de São Jorge
 
Puhelinnro +351-255788199

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service