Auton vuokraus toimipisteestä Azorit Sao Jorge Vila de Velas

 

Ohjeet toimipisteeseen Azorit Sao Jorge Vila de Velas

Osoite

Largo Dr. João Pereira 21, 9800-527 Velas de São Jorge, Portugali
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Azorit Sao Jorge Vila de Velas

Sao Jorgen tiet kutsuvat Sixt vuokra-autoilijaa

Sao Jorgen tiet kutsuvat Sixt vuokra-autoilijaa

Jos suunnitelmissa on loma- tai työmatka Portugalille kuuluville Azorien saarille, kannattaa matka aloittaa ottamalla suunnaksi autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Azorit Sao Jorge Vila De Velasin kautta, jotta saat tämän lumoavan saaren haltuusi omien aikataulujesi puitteissa. Azoreilla paras keino liikkua paikasta toiseen on omalla vuokra-autolla, sillä etäisyydet ovat melko pitkiä ja julkinen liikenne on vähäistä, varsinkin jos suunnitelmissa on aktiiviloma erilaisten retkien merkeissä. Toimipisteemme löydät kätevästi Sao Jorgen kaupungista, aivan Velasin vilkkaan sataman yhteydestä, josta kävelet noin 4 minuutissa paikalle noutamaan ajoneuvosi ja jatkat matkaa kätevästi eteenpäin.Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat turvallisesti vaikka isommankin porukan, näyttävyyttä tarjoavat urheilu- ja avoautot, ja tilavat maasturit taas ovat hyvä valinta seikkalijoille, sillä nillä selviät haastavammistakin maastoista. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa ja varaa oma Sixt vuokra-autosi jo Azoreille suuntautuvalle matkallesi jo tänään! Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä.
Lumoavat Azorit odottavat - ota ohjelmaan Sixt autonvuokraus

Lumoavat Azorit odottavat - ota ohjelmaan Sixt autonvuokraus

Sixt Autovuokraamo Azorit Sao Jorge Vila De Velas tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita ja hyvin varusteltuja menopelejä, joilla teet matkastasi entistä onnistuneemman. Varaustasi voit aina muokata monipuolisilla lisäpalveluilla, tutustu näihin tarkemmin verkkosivuillamme. Mikäli matkassa on useampi kuski kannattaa miettiä lisäkuljettajan lisäämistä varaukselle, jolloin useampi pääsee jakamaan vuokra-auton tarjoaman ajomukavuuden. Kätevällä GPS-navigaattorilla on myös helpompi suunnistaa ympäri tätä saarta ja keskittyä ajamisen nautintoon. Jos matkassa on mukana lapsia, kannattaa lisätä vuokra-autoon lastenistuimet jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Lisäturvavaihtoehtoihin tutustuminen on kannattavaa, sillä ne tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Tästä toimipisteestä voit sovittaessa noutaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri.Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme kulkupelin valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei ota piilokuluja, joten tiedät mistä maksat ja voit huoletta varata seuraavan vuokra-autosi jo vaikka samantien!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Azorit Sao Jorge Vila de Velas

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Azorit Sao Jorge Vila de Velas.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Azorit Sao Jorge Vila de Velas?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Azorit Sao Jorge Vila de Velas?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Azorit Sao Jorge Vila de Velas syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Azorit Sao Jorge Vila de Velas

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Azorit Sao Jorge Vila de Velas?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Azorit Sao Jorge Vila de Velas

Näytä lisää