Autonvuokraus
Aix-en-Provence
Piilota
Ranska // Aix-en-Provence // Aix-en-Provence
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aix-en-Provence: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 33 Boulevard de la République
  13100 Aix-en-Provence FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: QXBC02
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
su.08:00 - 13:00
Juhlapyhä08:00 - 13:00
 
 

Vuokra-autolla Aix-en-Provencessa koet kaupungin parhaat puolet

Automatka Ranskan eteläosissa kannattaa kokea Sixt Autovuokraamo Aix-en-Provencen autonvuokrauspalveluja hyödyntäen. Tämän vilkkaan kaupungin keskustassa sijaitseva Aix-en-Provencen toimipisteemme löytyy aivan kävelymatkan päässä Fontaine de la Rotondesta pitkin Boulevard de la Républiquea kulkiessasi. Varaus kannattaa tehdä jo etukäteen joko verkkosivujemme tai puhelimen kautta, jolloin pääset valitsemaan haluamasi ajoneuvokategorian. Aix-en-Provencessa valikoimamme kattaa henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Autonvuokraus Aix-en-Provencessa takaa sen, että avaimet käteen saatuasi pääset nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta liikkua oman aikataulusi mukaan.

Sixt Autovuokraamo - lähelläsi, missä oletkin

Jos et vielä ole kokeillut Sixtin palveluja, niin voit todella yllättyä autonvuokrauksen helppoudesta. Toimipisteemme sijaitsevat jo yli 105 maassa, joten löydät meidät melkeinpä mistä tahansa, minne ikinä keksitkin matkustaa. Näin Sixt toimii: aluksi teet varauksen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Vuonna 1912 perustettu perheyritys Sixt on myös yli sadan vuoden ajan panostanut osaavaan asiakaspalveluun, mikä takaa sen, että henkilökuntamme osaa valita sinulle parhaiten sopivan vuokra-auton laadukkaasta valikoimastamme, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Uusimmat vuokra-automme ovatkin keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Otathan varausta tehdessäsi huomioon, ettemme valitettavasti voi varata tiettyjä automalleja, mutta henkilökuntamme valitsee sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton Aix-en-Provencen toimipisteemme vapaana olevasta kalustosta.

Vuokrapakettiin on mahdollista sisällyttää erilaisia lisäpalveluita, joihin sisältyy muun muassa joukko vahinkoa tai kolaria turvaavia vakuutuksia. GPS-navigaattorin avulla pääset perille määränpäähäsi mutkitta, ja lastenistuimilla tuot mukavuutta koko perheelle. Talvisaikaan tai vuoristossa ajettaessa lumiketjut ovat hyvä lisä, ja pidemmillä matkoilla kannattaa aina hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjous, jonka ansiosta rahaa säästyy. Vuokrapakettiin voi myös sisällyttää useita kuljettajia, ja tässä olemme huomioineet alle 25-vuotiaat kuljettajat, joille löytyy oma tarjouksensa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
su.08:00 - 13:00
Juhlapyhä08:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aix-en-Provence QXBC02 33 Boulevard de la République 13100 Aix-en-Provence 43.528237, 5.441304 +33-820007498

Sixt-toimipiste Aix-en-Provence QXBC02

33 Boulevard de la République
13100 Aix-en-Provence
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service