Autonvuokraus
Chambery Keskusta/Juna-as.
Piilota
Ranska // Chambery // Chambery Keskusta/Juna-as.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chambery Keskusta/Juna-as.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 30 Av du Commandant Joseph
  73000 Chambery FR +33-479689870
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CMFC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 14:15
 
 24 h palautus

Ihastu Ranskaan Sixtin vuokra-auton kyydissä

Autonvuokraus Sixtin Chambery Keskusta/Juna-aseman toimipisteestä kruunaa matkasi, olitpa sitten tullut Chamberyyn työasioissa tai rentoutumaan lomamatkalle. Chamberyn Challes-les-Eaux'n rautatie-asema sijaitsee aivan toimipisteemme vieressä, joten saapuessasi kaupunkiin junalla pääset noutamaan vuokraamasi ajoneuvon nopeasti. Kaupungin upea, historiallinen keskusta nähtävyyksineen on vain lyhyen matkan päässä toimipisteestämme, mutta jos lähdet kauemmaksi kaupungista, pääset helposti läheisille valtateille. Tehdessäsi varausta vuokra-autosta Chambery Keskusta/Juna-aseman toimipisteestä voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan ajoneuvon riippuen siitä, kuinka paljon tarvitset tilaa tavaroillesi ja seurueellesi ja haluatko panostaa tehoon ja tyyliin vai oletko tyytyväinen näppärään ja kompaktiin kulkuneuvoon. Valikoimissamme on taloudellisia henkilöautoja, käteviä farmareita, tehokkaita maastureita, isompia tila-autoja suuremmalle porukalle sekä tietysti premium-luokan tyylikkäitä urheilu- ja avoautoja. Autonvuokraus Chambery Keskusta/Juna-aseman toimipisteessä on helppoa, kun perehdyt etukäteen tarjontaan ja lisäpalveluihin ja teet varauksen netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme. Otathan kuitenkin huomioon, että voimme luvata vain autoluokan, emme tiettyä automallia.

Koe Alppien kauneus Sixtin vuokra-autolla edullisesti

Sixt Autovuokraamo Chambery Keskusta/Juna-asema palvelee pitkällä kokemuksella autonvuokrausasioissa ja tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista asiakaspalvelua sekä uusia, turvallisia vuokra-autoja. Ajoneuvon valinnan lisäksi on hyvä perehtyä tarjoamiimme lisäpalveluihin, joita on saatavilla kattavasti erilaisiin tarpeisiin. Oletko tulossa talviaikaan nauttimaan Alppien lumosta? Tiedustele talvipakettiamme, johon kuuluvat lumiketjut ja tavarateline, jolla matkanteko talviaikaan esimerkiksi laskettelureissulla on turvallista ja kätevää. Ilman navigointilaitetta voi olla hankalaa löytää perille oikeaan osoitteeseen, joten huolehdi, että klikkaat lisäpalveluista navigaattorin ja vältät turhat kiertotiet. Meiltä löydät myös lisäkuljettajapalvelun, joka sujuvoittaa useamman kuskin kanssa matkaamista, kun matkalle voi nimetä yhden tai useamman kuljettajan ja näin he voivat vaihdella helposti ratin takana. Oletko dieselmoottorin, automaattivaihteiston tai peräti hybridiauton suosija? Meiltä saat juuri haluamasi kaltaisen vuokra-auton, tutustu ja tee varaus!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.08:00 - 14:15

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chambery Keskusta/Juna-as. CMFC01 30 Av du Commandant Joseph 73000 Chambery 45.573855, 5.915225 +33-479689870

Sixt-toimipiste Chambery Keskusta/Juna-as. CMFC01

30 Av du Commandant Joseph
73000 Chambery
 
Puhelinnro +33-479689870

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

244 chemin de la Cassine
73000 Chambery
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service