Autonvuokraus
Marne-la-Vallée Chessy Juna-as
Piilota
Ranska // Marne-la-Vallée // Marne-la-Vallée Chessy Juna-as
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marne-la-Vallée Chessy Rautatieaseman: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Place des Passagers du Vent
  77700 Chessy FR +33-182780007
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: PARX04
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt palvelee Marne-la-Vallée Chessyn rautatieasemalla

Sixt Autovuokraamo tarjoaa palvelevaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Marne-la-Vallée Chessy Rautatieaseman toimipisteellään. Löydät palvelupisteemme kätevästi heti Marne-la-Vallée Chessyn rautatieasemalle saavuttuasi, tulitpa tänne mistä suunnasta tahansa. Autonvuokraus Sixt Marne-la-Vallée Chessy Rautatieaseman toimipisteellämme on joustavaa, sillä täällä voit myös noutaa ja palauttaa vuokra-autosi aukioloaikojemme ulkopuolella ympäri vuorokauden ja suunnitella näin ollen autonvuokrauksen vaikka täysin omien juna-aikataulujesi mukaan. Halutessasi voit myös palauttaa tästä toimipisteestä vuokraamasi ajoneuvon toiseen Marne-la-Valleen alueella sijaitsevaan palvelupisteeseemme.

Kun suuntana on Pariisin Marne-la-Vallée ja siellä Chessyn rautatieasema, tässä Sixtin toimipisteessä käytettävänäsi on niin henkilöautot, farmarit ja maasturit kuin myös avoautot ja urheiluautot, joilla utot esimerkiksi lomamatkaasi enemmän luksusta. Vuokra-auto on täällä oiva apulainen niin loman tarkoituksessa matkaavalle kuin myös työmatkalle suuntaavallekin, sillä sen avulla suunnittelet ajoreittisi täysin vapaasti, kokonaan julkisten liikennevälineiden aikatauluista tai taksien taksamittarien raksutuksesta piittaamatta. Kun vielä lisäät varaukseesi vapaat ajokilometrit, voit muokata ajoreittejäsi ja niiden pituuksia mielin määrin!

Varaa vuokra-auto Marne-la-Valleen matkalle - näet ja koet enemmän!

Ranskassa, pääkaupungin Pariisin lähistöllä sijaitseva Marne-la-Vallee on kokemisen ja näkemisen arvoinen paikka, jossa tekemistä riittää takuulla kaikille täällä matkaaville niin nähtävyyksien, upean luonnon kuin myös kaupungista löytyvän, maailmankuulun Disneylandin puolesta. Kun allasi on luotettava vuokra-auto, taitat kauniit tieosuudet kuin siivillä ja nautit kokonaan omista aikatauluistasi. Olipa valintasi vuokra-autoksi Marne-la-Valleen seudun tutkimiseen sitten henkilöauto, farmari, maasturi, urheilu- tai avoauto, otathan huomioon varausta tehdessäsi, että pystymme vahvistamaan varaukseesi vain autokategorian, emmekä tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Kun haluat matkata turvallisesti, huolehdi varaukseesi mieltä rauhoittavat lisäpalvelut, kuten kolariturva, mahdollisten sattumuksien varalle tien päällä, matkan jatkumisturva siltä varalta, että matkaasi tuleekin muutoksia, tai vaikkapa vapaaehtoinen henkilövakuutus, ihan vain kaiken varalta. Näin voit istahtaa vuokra-auton rattiin vapaana ja vailla huolen häivää!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marne-la-Vallée Chessy Juna-as PARX04 Place des Passagers du Vent 77700 Chessy 48.872421, 2.783426 +33-182780007

Sixt-toimipiste Marne-la-Vallée Chessy Juna-as PARX04

Place des Passagers du Vent
77700 Chessy
 
Puhelinnro +33-182780007

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Place des Passagers du Vent
77700 Chessy
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service