Autonvuokraus
Enköping/Delivery Service
Piilota
Ruotsi // Enköping // Enköping/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Enköping/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery Service Only
  745 39 Enköping SE +46-171170100
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 17:00
 
 

Sixt Enköping Delivery Service tekee autonvuokrauksesta helppoa

Autonvuokraus Enköpingissä käy kätevästi Sixt Autovuokraamon kautta. Deliver Service -palvelumme kautta voit tilata vuokra-auton kotiovellesi tai vaikkapa hotellillesi toimitettuna. Varauksen tekeminen on helppoa ja voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Valitse ensin sinulle sopiva vuokra-auto Enköpingin Delivery Servicen valikoimasta, anna sitten toivomasi toimitusosoite ja -ajankohta, valitse lisäpalvelut ja vahvista varaus. Sen jälkeen sinun ei tarvitse kuin olla ilmoittamassasi toimitusosoitteessa vuokra-ajan alkaessa, kun työntekijämme saapuu toimittamaan sinulle valitsemasi ajoneuvon. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Enköpinging Delivery Servicen kautta tai kaipaat apua sinulle sopivan vuokra-autopaketin kokoamisessa, asiakaspalvelumme on puhelun tai sähköpostin päässä viikon jokaisena päivänä. Älä siis epäröi olla meihin yhteydessä.

Nauti matkustamisesta Sixtin hyvin varustellulla vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Enköping/Delivery Service tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman vuokra-autoja henkilöautoista ja farmareista katumaastureihin ja minibusseihin, joten meiltä on helppo löytää juuri sinun tarpeisiisi istuva ajoneuvo. Valikoimastamme löydät malleja useilta laatumerkeiltä, kuten Mercedes Benziltä, Audilta ja BMW:ltä. Huomaathan, että varaus koskee kuitenkin aina vain autokategoriaa eikä tiettyä automerkkiä tai -mallia. Vuokra-auto on erinomainen valinta sekä Enköpingissä ja sen lähialueilla liikkumiseen että pidemmille matkoille Ruotsissa. Vuokra-autolla et ole sidottu julkisen liikenteen reitteihin tai aikatauluihin, vaan liikut minne haluat silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vuokra-autolla nautit myös yksityisauton tuomasta yksityisyydestä ja matkustusmukavuudesta. Matkustusmukavuutta parantavat myös Sixtin lisäpalvelut, joilla voit muokata vuokra-autosta mieleisesi. Voit esimerkiksi valita vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, jonka avulla suunnistat määränpäähäsi vaivatta, tai lisäkuljettajan, joka mahdollistaa ajovastuun jakamisen toisen henkilön kanssa. Lastenistuimet taas parantavat sekä nuorimpien matkustajien matkustusturvallisuutta että -mukavuutta. Jos haluat lukea näistä ja muista lisäpalveluistamme lisää, klikkaa itsesi varaussivullemme, mistä löydät tarkemmat tiedot.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Enköping/Delivery Service XWQC01 Delivery Service Only 745 39 Enköping 59.646804, 17.069804 +46-171170100

Sixt-toimipiste Enköping/Delivery Service XWQC01

Delivery Service Only
745 39 Enköping
 
Puhelinnro +46-171170100

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service