Autonvuokraus
Malmö Sturup Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Malmö // Malmö Sturup Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Malmö Sturup Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sturup flyplats Box 24
  230 32 Malmö Sturup SE +46-40-500000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MMX
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:00
la. - su.10:00 - 15:00
Juhlapyhä11:00 - 14:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Malmön Sturupin lentokentällä

Sixt autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla palvelee kaikkia matkaajia tarjoamalla kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää omia tarpeitaan parhaiten vastaavan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin sopivien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojen kattavasta valikoimasta. Valitse vuokraasi myös erilaisia tarpeellisia lisäpalveluita, kuten lastenistuin tai GPS-navigaattori. Rajoittamattomat kilometrit tuovat ajamiseen huolettomuutta, joten niistä kannattaa maksaa hieman ylimääräistäkin. Myös vakuutukset ovat tärkeä asia, kun ollaan vuokraamassa autoa. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu perusvakuutuksella, mutta meiltä saat myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka on hyvä valinta erityisesti kokemattomille ja nuorille kuljettajille. Kun päämääränäsi on Malmön Sturupin lentoasema, eli MMX, sinunkin kannattaa kääntyä Sixtin puoleen.

Autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla käy näppärästi

Malmön Sturupin lentoasema on yksi naapurimaamme vilkkaimmista. Se sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee erillisessä autonvuokrauksen rakennuksessa, jossa on kaikkien vuokraajien toimipisteet. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltämme ja myös palautetaan samaan paikkaan. Auton voi halutessaan palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Siitä tulee sopia etukäteen. Saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeuduttua, jos olet tehnyt varauksen jo ennakkoon. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Kaupunkiin tutustuminen käy kätevästi vuokra-autolla

Autonvuokraus Malmön Sturupin lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla niin sinä kuin koko seurueesikin pääsette kulkemaan helposti paikasta toiseen. Näin myös lomasta saa enemmän irti. Tämä Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki yhdistyy Kööpenhaminaan Juutinrauman sillan kautta, joten matkaan voi yhdistää myös Tanskassa vierailun. Tämä onnistuukin helposti juuri vuokra-auton avulla. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Turning Torso, joka on yksi koko Euroopan korkeimmista pilvenpiirtäjistä sekä tekniikan museo. Museossa on esillä 50-metrinen sukellusvene, joka taatusti kiinnostaa monia. Vuokra-auton avulla kaupunkiin pääsee tutustumaan laajemmin. Vuokra-auto Malmön Sturupin lentoasemalta kannattaa vuokrata netistä tai puhelimitse jo ennakkoon. Siten pääset nauttimaan lomastasi täysin siemauksin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:00
la. - su.10:00 - 15:00
Juhlapyhä11:00 - 14:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Malmö Sturup Lentoasema MMX Sturup flyplats Box 24 230 32 Malmö Sturup 55.530000, 13.371389 +46-40-500000

Sixt-toimipiste Malmö Sturup Lentoasema MMX

Sturup flyplats Box 24
230 32 Malmö Sturup
 
Puhelinnro +46-40-500000

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service