Autonvuokraus
Stockholm Västeras Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Västerås // Stockholm Västeras Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Stockholm Västeras Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  721 31 Västerås SE +46-21800890
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VST
Aukioloajat
ma.14:30 - 15:30
ke.15:30 - 16:30
pe.13:30 - 14:30
 
 

Sixt autovuokraamo Stockholm Vaesterasin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalla takaa laajan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Autovalikoimastamme löydät jokaiselle budjetille sopivan auton. Meiltä saat vuokrattua tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit, minibussit, myös huonommille teille sopivat nelivedot kuin urheiluautot ja luksusautotkin. Voit valita vuokra-autoon erinäisiä lisäpalveluita, kuten navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon sattuessa täysvakuutus pelastaa kaikilta ylimääräisiltä kustannuksilta. Sitä kannattaa siis harkita tarkkaan. Haluamme tehdä lomastasi helpomman. Kun koneesi laskeutuu Stockholm Vaesterasin lentoasemalle, VST, tule hakemaan vuokra-auton avaimet toimipisteeltämme ja jatka matkaasi huoletta. Varausta tehdessä on tärkeää huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Stockholm Vaesterasin lentoasema sijaitsee Västeråsin alueella vain pienen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Tämä lentoasema on hyvin pieni. Se palvelee vain hieman reilua 100 000 matkustajaa vuosittain. Koska myös lentoasemarakennus on pieni, ei autonvuokrauksen toimipisteen löytämisessäkään ole ongelmaa. Se löytyy kätevästi heti aulasta koneesta saapuessasi. Etukäteen varattujen autojen avaimet luovutetaan nopeasti ja sinut neuvotaan auton luo. Näin ollen sinäkin pääset jatkamaan matkaasi ilman mitään ikäviä viivytyksiä.

Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalla käy nopeasti meidän toimipisteellämme. Kun otat allesi vuokra-auton Stockholm Vaesterasin lentoasemalta, pääset liikkumaan vapaammin niin kaupungissa kuin sen lähiympäristössäkin. Västerås itsessään on pieni keskustaajama Västmanlandin läänissä. Sen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Västeråsin linna sekä tuomiokirkko, jotka molemmat kertovat kaupungin pitkälle ulottuvasta historiasta. Urheilun ystävät taas suuntaavat katsomaan jääpalloa. Västerås SK Bandyklubb on voittanut enemmän mestaruuksia kuin yksikään toinen joukkue koko maassa, joten jääpallolla on pitkät perinteet tässä kaupungissa. Samaa voi sanoa jääkiekosta. Ehkä haluat nähdä, kun VIK Västerås HK pelaa kotiottelunsa muita huippujoukkueita vastaan. Jos taas haluat nähdä enemmän, voit silloin ottaa vuokra-auton allesi ja ajaa Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaan. Sinne kertyy matkaa hieman yli sata kilometriä, joka taittuu alle kahdessa tunnissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.14:30 - 15:30
ke.15:30 - 16:30
pe.13:30 - 14:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Stockholm Västeras Lentoasema VST Arrival Hall 721 31 Västerås 59.595422, 16.624262 +46-21800890

Sixt-toimipiste Stockholm Västeras Lentoasema VST

Arrival Hall
721 31 Västerås
 
Puhelinnro +46-21800890

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service