Autonvuokraus
Kööpenhamina Lentoasema
Piilota
Tanska // Kööpenhamina // Kööpenhamina Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kööpenhamina Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lufthavnsboulevarden 5
  2770 Kastrup DK +45-32462944
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CPH
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Kööpenhaminassa sijaitsevalla Kastrupin lentoasemalla on Sixt autovuokraamo, josta sinun on mahdollista vuokrata käyttöösi vuokra-auto matkasi ajaksi. Autovuokraamossa Kööpenhaminan lentoasemalla tarjolla on niin pieniä kuin tilavempiakin henkilöautoja, tilavia farmareita, pakettiautoja, joilla voit kuljettaa isompiakin tavaroita helposti, näyttäviä urheilu- ja avoautoja sekä haastavissakin olosuhteissa käytännöllisiä maastureita. Halutessasi voit vuokra-auton lisäksi vuokrata esimerkiksi lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai valita vapaat ajokilometrit. Tietyn automallin sijasta lupaamme sinulle vuokra-auton valitsemastasi autoluokasta. Autonvuokrauksen palvelupiste Kööpenhaminan lentoasemalla sijaitsee terminaalissa kolme.

Kööpenhaminan lentokenttä

Kööpenhaminan lentoasema CPH sijaitsee noin 8 kilometriä Kööpenhaminan keskustasta etelään. Se on pohjoismaiden kaikista suurin lentoasema. Matka kaupungin keskustasta lentoasemalle kestää noin 15 minuuttia autolla ajaen. Autonvuokrauksen palvelupiste Kööpenhaminan lentoasemalla sijaitsee lentoaseman kolmannessa terminaalissa. Lentoasemalla on opasteita, joita seuraamalla löydät helposti Sixtin autovuokraamolle. Voit varata auton käyttöösi jo ennen matkaa verkossa tai puhelimitse.

Kiertele Kööpenhaminan lukuisia nähtävyyksiä vuokra-autolla

Tanska on tunnettu muun muassa hyvistä ravintoloista, joita löydät Kööpenhaminan keskustasta runsain mitoin. Keskustaan on matkaa lentoasemalta noin 8 kilometriä, joten helpoin tapa liikkua, on vuokrata käyttöönsä vuokra-auto Kööpenhaminan lentoasemalta. Kööpenhaminassa on lukuisia toinen toistaan kiinnostavampia nähtävyyksiä, joihin kannattaa käydä matkansa aikana ehdottomasti tutustumassa, jos nähtävyydet kiinnostaa. Yksi mielenkiintoinen nähtävyys on esimerkiksi aivan keskustan tuntumassa sijaitseva ihastuttava Slotsholmen-linnasaari, jossa sijaitsee muun muassa Christianborgin hulppea palatsi kuninkaallisine upeine huoneistoineen. Kööpenhaminan ytimessä sijaitsee myös maailmankuulu Tivoli. Kaupungin monet kauniit kirkot ovat myös ehdottomasti näkemisen arvoisia kohteita. Aivan ydinkeskustassa sijaitsee mm. Helligåndskirken, jossa voi ihailla itse kirkon lisäksi usein myös upeita musiikkiesityksiä. Kaupungissa voi vierailla lisäksi lukuisissa muissakin kirkoissa. Rundetaarn on pyöreä torni, posti- ja telemuseota vastapäätä. Vuonna 1642 observatorioksi rakennettu torni, on yhä edelleen alkuperäisessä käytössä, ja tornista voit sen aukioloaikoina käydä ihastelemassa vaikkapa tähtitaivasta. Myös Rundetaarnissa on usein näyttelyjä, konsertteja ja muita tapahtumia. Nähtävyyksiä kaupungissa on paljon, ja helpoimmin niitä voi kierrellä vuokra-autolla, jonka voit vuokrata helposti autonvuokrauksen palvelupisteestämme Kööpenhaminan lentoasemalta käyttöösi ja palauttaa vuokra-ajan päätyttyä samaan paikkaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kööpenhamina Lentoasema CPH Lufthavnsboulevarden 5 2770 Kastrup 55.629501, 12.639241 +45-32462944

Sixt-toimipiste Kööpenhamina Lentoasema CPH

Lufthavnsboulevarden 5
2770 Kastrup
 
Puhelinnro +45-32462944

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service