Autonvuokraus
Bulgaria
Piilota
Bulgaria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bulgaria: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Bulgariasta Sixtin toimipisteeltä onnistuu kätevästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Meidän toimipisteitämme voi löytää joka puolelta maata. Helpoin keino on ottaa vuokra-auto välittömästi lentoasemalta. Vuokra-auto onkin kätevin keino päästä lentoasemalta hotellille. Autovalikoimastamme löydät tavalliset henkilöautot, sedanit, katumaasturit, nelivedot, pakettiautot, minibussit, avoautot ja muut luksusautot. Tarjoamme myös lukuisia erilaisia lisävarusteita, joihin kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattorit ja lastenistuimet. Varaa siis vuokra-auto Bulgariasta jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtemistä. Auton noutaminenkin toimipisteeltämme sujuu näppärästi, kun se on varattu ennakkoon. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan pelkästään auton kategorian.

Tutustu paikalliseen ajokulttuuriin

Vaikka Bulgariassa ajaminen ei juurikaan poikkea Suomessa ajamisesta, on paikallisiin liikennesääntöihin ja ajokulttuuriin hyvä tutustua. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että ajaminen suurissakin kaupungeissa on jopa helpompaa kuin Suomessa. Muut liikkujat antavat lähes poikkeuksetta tietä, jos sinun täytyy esimerkiksi vaihtaa kaistaa. Muista siis itse olla yhtä kohtelias. Nämä ovat tärkeimmät liikennesäännöt:

 • Noudata aina nopeusrajoituksia - niitä valvotaan tiukasti
 • Ole tarkkana liikenneympyröissä ja oikean kaistan valinnoissa
 • Pysäköi aina vain sallituille pysäköintipaikoille ja maksa tarvittaessa pysäköintimaksu
Muista varovaisuus ja tarkkaav+aisuus liikenteessä ja tulet pärjäämään hyvin.

Autonvuokraus Bulgariassa antaa mahdollisuuden liikkua vapaasti

Sixtin autovuokraamo Bulgariassa palvelee suomalaisia turisteja niin suosituimmissa lomakohteissa kuin hieman tuntemattomammissakin kaupungeissa. Autonvuokraus kannattaa, sillä vuokra-auton avulla jokainen pääsee näkemään ja kokemaan enemmän lomansa aikana. Autovuokraamomme Bulgariassa tarjoavat käyttöösi monenlaisia autoja tarpeestasi riippuen. Maan suosituimmat lomakohteet ovat Varna, Kultahietikko, Sunny Beach sekä Burgas. Matkustusaika on toukokuun lopusta aina lokakuun loppuun saakka. Tällöin turistikohteet täyttyvätkin lomalaisista, jotka haluavat päästä kokemaan elämänsä parhaimman loman. Se onnistuu helposti vuokra-auton avulla. Jos lomailet esimerkiksi Sunny Beachilla, muista käydä myös vanhassa Nessebarin kaupungissa. Siellä voit aistia paikan historian ja ihailla upeaa satamaa sekä käydä paikallisilla markkinoilla. Kultahietikko ja Varna taas ovat lähellä toisiaan, joten kummassa tahansa lomailitkin, voit käydä myös toisessa kaupungissa reissusi aikana. Sinun on mahdollista lähteä vierailemaan esimerkiksi Romaniassa, joka ei ole kaukana suomalaisten suosimista lomakohteista. Vuokra-autolla sinne ajaa tuossa tuokiossa. Jos aiot ylittää toisen valtion rajan, kerro siitä etukäteen toimipisteellämme, jotta saat kaikki rajanylityksessä tarvittavat paperit mukaasi. Maa on täynnä mahdollisuuksia, joten tee lomastasi elämäsi seikkailu ja koe uusia asioita.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service