Autonvuokraus
Dublin Lentoasema
Piilota
Irlanti // Dublin // Dublin Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dublin Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 1 and 2
  . Dublin IE +353-18445691
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DUB
Aukioloajat
ma. - su.05:00 - 24:00
Juhlapyhä05:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Dublinin lentoasemalla mahdollistaa sinulle joustavan autonvuokrauksen vaikka heti maahan saavuttuasi. Toimipisteestämme, joka sijaitsee terminaalien 1 ja 2 luona, hankitkin vaivattomasti käyttöösi vaikkapa kaupungissa liikkuessasi käytännöllisen ja taloudellisen henkilöauton tai farmarin, joiden kattavasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Lisäksi löydät toimipisteestämme myös valikoiman erilaisia maastureita, jotka voivatkin osoittautua Irlannissa käytännöllisiksi kulkuvälineiksi, mikäli matkasi kulkee muuallakin kuin pelkällä kaupunkialueella. Olethan myös tietoinen, että meillä alle 25 vuoden ikä ei ole este autonvuokraukselle?

Autonvuokraus Dublinin lentoasemalta

Vuokratessasi auton meiltä Dublinin lentoaseman toimipisteestä voit taittaa noin 10 kilometrin matkan kaupungin keskustaan helposti, ruuhkasta riippuen noin puolessa tunnissa. Autonvuokraus Dublinin lentoasemalta sujuu joustavasti joko saapumalla toimipisteellemme tai vielä helpommin hoitamalla se etukäteen jonkin palvelukanavamme kautta. Tarjoamme varauspalvelua niin verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessamme kuin perinteisesti puhelimitsekin. Lentoaseman lisäksi löydät useita toimipisteitämme myös kaupungin keskustasta. Varatessasi käyttöösi vuokra-autoa muista kuitenkin, että emme takaa ajoneuvoistamme käyttöösi tiettyä merkkiä tai mallia, vaan aina haluamasi ja itse valitsemasi kategorian mukaisen kulkuvälineen. Olethan myös huomannut, että joustavoittaaksemme palveluamme olemme mahdollistaneet toimipisteessämme myös auton palautuksen aukioloaikojemme ulkopuolellakin?

Ajamalla Dublin ja Irlanti tutuksi

Kaupungissa vuokra-auton hankinta voi osoittautua hyväksi päätökseksi, sillä sen avulla pääset helposti vierailemaan monissa mielenkiintoisissa kohteissa. Matka taittuu ajaen esimerkiksi koko maan suosituimpaan käyntikohteeseen Guinness Storehouseen tutustumaan mielenkiintoiseen näyttelyyn. Vuokra-ajoneuvolla matka taittuu myös vaikkapa Wicklow-vuorten seudulle nauttimaan rauhallisista maisemista tai Boynen laaksoon, missä pääsee tutustumaan yhteen maanosan merkittävimmistä muinaishaudoista. Muuten kaupungissa kannattaa ehdottomasti piipahtaa ainakin Trinity Collegessa kiertelemässä kampusta ja ihmettelemässä sen kirjaston yli 200 000 opuksen valikoimaa. Perinteisiä käyntikohteita kaupungissa ovat myös Christ Church Cathedral, Dublin Castle sekä kaupungintalo ja historiallisesti merkittävä pääposti. Mikäli viski maistuu, kannattaa kaupungissa ehdottomasti vierailla myös The Old Jameson Distilleryssä perehtymässä aitoon viskiin. Mikäli taas shoppailuhammasta kolottaa, on syytä suunnata kaupungin pääkadun O'Connel Streetin ympäristöön kaupunkia halkovan Liffey-joen pohjoispuolelle tai joen eteläiselle, eli vanhemmalle puolelle Grafton Streetin tai Temple Barin läheisyyteen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.05:00 - 24:00
Juhlapyhä05:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dublin Lentoasema DUB Terminal 1 and 2 . Dublin 53.421247, -6.226426 +353-18445691

Sixt-toimipiste Dublin Lentoasema DUB

Terminal 1 and 2
. Dublin
 
Puhelinnro +353-18445691

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service