Autonvuokraus
Dublin Pohjoinen Tavara-autot
Piilota
Irlanti // Dublin // Dublin Pohjoinen Tavara-autot
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dublin Pohjoinen Tavara-autot: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Eastlands Car Hire facility
  . Swords IE +353-18445691
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: DUBC03
Aukioloajat
ma. - su.05:00 - 24:00
Juhlapyhä05:00 - 24:00
 
 

Sixt Dublin Pohjoisen Tavara-autot palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Dublin Pohjoinen Tavara-autot tarjoaa sinulle edullisen keinon kuljettaa tavarasi mahdollisimman vaivattomasti paikasta toiseen. Autonvuokraus Dublin Pohjoisen Tavara-autojen palvelupisteeltämme sopii mainiosti esimerkiksi muuttotavaroiden, huonekalujen tai muiden painavampien esineiden kuljetukseen omien aikataulujesi mukaan. Löydät toimipisteemme läheltä Dublinin lentoasemaa hyvien kulkuyhteyksien viereltä, joten vuokra-auton nouto ja palautus sujuvat näppärästi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Sixtin ystävällinen henkilökunta Dublin Pohjoisen Tavara-autojen toimipisteellä on valmis auttamaan sinua, mikäli haluat kysyä lisätietoja autonvuokrauksesta tai esimerkiksi vuokra-ajoneuvosi noudosta ja palautuksesta. Meidän kauttamme löydät laadukkaat tavara-autot niin yksittäisten esineiden kuin vaikkapa pienen asunnon koko irtaimistonkin kuljettamiseen. Valitsemalla vapailla ajokilometreillä varustetun tavara-auton voit varmistaa, että pääset kuljettamaan tavarat kauemmaksikin Irlantiin ilman huolta kilometrimäärien täyttymisestä.

Kuljeta tavarasi huolettomasti Sixtin vuokra-autolla

Sixtin helppokäyttöisen varauspalvelun avulla voit varata vuokra-auton käyttöösi tietylle ajankohdalle jo ennen matkaasi, jolloin tavara-auton noutaminen on vaivatonta ja nopeaa. Varauspalvelumme lisätiedoista näet kätevästi vuokra-auton mitat, mikä auttaa sinua suunnittelemaan tavaroiden pakkausta ja lastaamista vuokra-ajoneuvoosi. Tilavat tavara-automme ovat laadukkaita ja hyväkuntoisia, joten niiden avulla voit kuljettaa tavarasi turvallisesti. Autonvuokrauksesi Dublin Pohjoisen Tavara-autojen palvelupisteeltä on helposti räätälöitävissä täysin sen mukaan, mitä itse matkaltasi toivot. Autonvuokraukseen sisältyvien turva- ja vakuutuspalveluiden lisäksi voit halutessasi valita vuokra-autoosi erilaisia lisäturvapalveluita, jotka tarjoavat mielenrauhaa siltä varalta, että matkalla sattuisi jotain yllättävää. Onko tiedossa pitkä matka, jolloin tarpeen on välillä levätä ja vaihtaa kuljettajaa? Lisäpalveluistamme voit valita lisäkuljettajapalvelun, jonka avulla myös matkakumppanisi pääsee välillä tarttumaan luotettavan Sixtin vuokra-auton rattiin. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme voi luvata tietyn automallin saatavuutta, vaan pelkästään ajoneuvokategorian, sillä automallin lopullinen valinta määräytyy saatavuuden mukaan. Tervetuloa noutamaan tavaroidesi kuljetukseen tilava vuokra-auto Dublin Pohjoisen Tavara-autojen toimipisteeltämme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.05:00 - 24:00
Juhlapyhä05:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dublin Pohjoinen Tavara-autot DUBC03 Eastlands Car Hire facility . Swords 53.421000, -6.224500 +353-18445691

Sixt-toimipiste Dublin Pohjoinen Tavara-autot DUBC03

Eastlands Car Hire facility
. Swords
 
Puhelinnro +353-18445691

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service