Autonvuokraus
Porec/Hotel Porec
Piilota
Kroatia // Porec // Porec/Hotel Porec
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Porec/Hotel Porec: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rade Koncara 1
  52440 Porec HR +385-954382416
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PUYN01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Vietä onnistunut loma Porecissa ottamalla alle vuokra-auto Sixtiltä

Uudet vuokra-autot ja ystävällinen henkilökunta odottavat sinua Sixt Autovuokraamo Porec Hotel Porecissa, jonne kannattaa suunnata kun suunnitteilla on autonvuokraus. Sijaitsemme kivenheiton päässä vanhasta kaupungista ja satamasta, josta kävellen matka tänne kestää vain muutaman minuutin. Myös monet hotellit sijaitsevat kävelyetäisyydellä palvelupisteestämme. Saavutko kaupunkiin lentäen? Pulan kansainvälsieltä lentoasemalta on matkaa Poreciin noin 45 minuuttia taksilla. Bussilla pääsee myös edullisesti perille niin lentoasemalta kuin muualtakin Kroatiasta. Sixt Autovuokraamomme Porec Hotel Porec on helppo löytää, sillä sijaitsemme aivan linja-autoaseman vieressä.

Ota kaikki irti Pohjois-Kroatian suosituimmasta lomapaikasta vuokraamalla auto. Saat kiertää nähtävyydet oman aikataulusi mukaan, pääset pois turistimassojen luota niin halutessasi ja voit tehdä pidempiä päiväretkiä rannikolle tai sisämaan vuoristoiseen luontoon. Meillä on taloudellisia henkilöautoja, jotka sopivat päiväretkiin, pidempiin kiertoajeluihin ja työmatkoihin. Lisää varmuutta ja ajomukavuutta saat vuokraamalla jykevän maasturin. Porec on viihtyisä paikka erityisesti lapsiperheille. Tee omasta matkastasi vieläkin mukavampi vuokraamalla farmariauto, jonka kyydissä kaikki matkustavat sulassa sovussa ja tilaa riittää tavaroillekin.

Tutustu Poreciin ja sen ympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Aja rennosti rannikkoa pitkin Alfa Romeolla tai nauti merituulesta Minin avoauton kyydissä. Lähde tutkimusmatkalle Nissanin maasturilla. Pakkaa piknik-eväät Renaultiin ja lähde päiväretkelle pysähdellen viehättävissä pikkukylissä. Autonvuokraus Porec Hotel Porec tarjoaa laajan kattauksen vuokra-autoja kaikkiin eri tarpeisiin. Otathan huomioon, että voit varata vain autokategorian. Emme valitettavasti voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Verkkosivuillamme voit tehdä varauksen helposti vain muutamalla klikkauksella. Näet Porec Hotel Porecissa vapaana olevat vuokra-autot valitsemanasi ajankohtana, ja lopuksi voit muokata varaustasi kattavilla lisäpalveluillamme. Vältä eksymästä vuoristoon ja löydä parhaat rannat GPS-navigaattorin avulla. Jaa ajourakka muiden kanssa valitsemalla varaukseesi lisäkuljettaja. Ota matkan jatkumisturva, joka takaa muun muassa hukkuneet avaimet ja polttoaineen loppumisen. Sixt tarjoaa mahdollisuuden tehdä maksutta muutoksia tai peruuttaa varauksen, kun valitset maksun noudettaessa. Helppoa ja nopeaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Porec/Hotel Porec PUYN01 Rade Koncara 1 52440 Porec 45.224157, 13.597424 +385-954382416

Sixt-toimipiste Porec/Hotel Porec PUYN01

Rade Koncara 1
52440 Porec
 
Puhelinnro +385-954382416

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service