Autonvuokraus
Kristiansand Kjevik Lentoasema
Piilota
Norja // Kristiansand // Kristiansand Kjevik Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kristiansand Kjevik Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kristiansand Lufthavn
  4657 Kjevik NO +47-38079191
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KRS
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Kristiansandin Kjevikin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja joka makuun. Toimipisteemme sijaitsee terminaalin ulkopuolella, kuitenkin lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Löydät toimipisteemme helposti kävelemällä ulos terminaalista ja kääntymällä vasemmalle. Käänny ensimmäisestä kulmasta vielä kerran vasemmalle ja seuraa Car rental-kylttiä ja noin 50 metrin päästä löydät Sixt autovuokraamon Kristiansand Kjevik lentoasemalla. Kattavasta valikoimastamme vuokra-autoja voit valita sinulle sopivan mallin, esimerkiksi työmatkustajalle hyvä vaihtoehto voi olla helppo ja kätevä sedani, jolla hurautat tapaamiseen nopeasti. Koko perheelle puolestaan sopiva vaihtoehto on kätevä farmari tai maasturimalli, joissa riittää tilaa ja mukavuutta. Isommalla porukalla matkustettaessa kannattaa puolestaan tutustua valikoimaamme minibusseja. Muistathan kuitenkin että varaustilanteessa voimme taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia. Autonvuokraus Kristiansand Kjevik lentoasemalla tarjoaa myös valikoiman premium-malleja, jos haluat nauttia luksuksesta ajon aikana. Tutustu valikoimaan vuokra-autoja sekä hyödyllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme!

Autonvuokraus Kristiansand Kjevik -lentoasemalla on kätevää ja nopeaa

Lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja matka autolla kestää noin 20 minuuttia. Vuokraamalla auton etukäteen netistä säästät aikaa, tällöin auto odottaa sinua valmiina saapuessasi paikalle ja pääset heti jatkamaan matkaa määränpäähäsi. Jos haluat vuokrata auton myöhemmin oleskeltuasi Kristiansandissa voit kääntyä keskustassa sijaitsevan toimipisteemme puoleen.

Paikallisten suosima viihtyisä kesänviettopaikka

Norjan eteläkärjessä sijaitseva Kristiansand on yksi paikallisten suosimista kesäkaupungeista. Erityisesti kesäaikaan kaupunki houkuttelee paljon vierailijoita ja nähtävää ja tekemistä riittää. Näkemisen arvoisia ovat esimerkiksi Fiskebrygga eli kalalaituri jossa järjestetään kalamarkkinat, läheiset kalaravintolat sekä upeat uimarannat. Myös upeat vuonomaisemat tarjoavat hienot puitteet esimerkiksi kalastukseen ja purjehtimiseen. Kristiansand Dyrepark eli kaupungin oma eläintarha ja huvipuisto tarjoavat elämyksiä koko perheelle ja paikalle saavut helpoiten vuokra-autolla. Kulttuurinälkäiselle kaupunki tarjoaa useita eri museoita sekä vanhan kaupungin eli Posebyenin, jonka jäänteisiin kannattaa käydä tutustumassa. Jos puolestaan haluat tutustua kaupungin kauniiseen ympäristöön, esimerkiksi viehättävään Lillesandin pikkukaupunkiin hurautat autolla noin 25 minuutissa. Muita näkemisen arvoisia lähikaupunkeja ovat esimerkiksi Vennesia ja Hollen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kristiansand Kjevik Lentoasema KRS Kristiansand Lufthavn 4657 Kjevik 58.202468, 8.074650 +47-38079191

Sixt-toimipiste Kristiansand Kjevik Lentoasema KRS

Kristiansand Lufthavn
4657 Kjevik
 
Puhelinnro +47-38079191

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service