Autonvuokraus
Annecy Gare Centre Ville
Piilota
Ranska // Annecy // Annecy Gare Centre Ville
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Annecy Gare Centre Ville: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 5 bis Avenue de Chevene
  74000 Annecy FR +33-480730010
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: NCYC01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:30
la.09:00 - 17:30
 
 24 h palautus

Vuokra-auto Annecy Gare Centre Villestä - vaivaton alku matkallesi

Autonvuokraus Annecy Gare Centre Villen Sixt Autovuokraamosta tarjoaa vaivattoman alun matkallesi Annecyn kaupunkiin. Annecy Gare Centre Villen toimipisteeltämme vuokraat käyttöösi monipuoliset vuokra-autot niin lomamatkalle kuin liiketapaamisiinkin. Sixt Annecy Gare Centre Ville sijaitsee Annecyn kaupungin sydämessä, vain kivenheiton päässä Annecyn rautatieasemalta, joten löydät meidät helposti heti kaupunkiin saavuttuasi. Vaihtoehtoisesti voit saapua toimipisteellemme bussilla tai jalkaisin jostakin Annecyn viihtyisistä majoitusvaihtoehdoista.

Annecyn kaupungissa riittää jo itsessään paljon nähtävää, ja vuokra-autosi avulla ajat tärkeimpien nähtävyyksien äärelle silloin, kun itse niin haluat. Alppien kyljessä, lähellä Sveitsin rajaa sijaitseva Annecy on mainio tukikohta päiväretkille myös muualle Ranskaan. Miltä kuulostaisi kulinaristinen makumatka jollekin lähiseudun viinitiloista? Liikematkalaisenkin kannattaa varata vapaapäivä tai pari kokeakseen vuokra-autoilun ilon kauneudestaan kuuluisassa Annecyssa. Vuokra-automme Annecy Gare Centre Villessa tarjoavat vaihtoehdon niin budjettimatkustajille kuin ylellisempää ajokokemustakin kaipaaville. Pikkukylien kapeille kaduille ja kaupunkiajoon soveltuvat mainiosti taloudelliset henkilöautomme, ja suorituskykyisillä Premium-luokan ajoneuvoillamme puolestaan suunnistat tyylillä liiketapaamisten äärelle. Maaseudulle ja luontokohteisiin suuntaavalle puolestaan suosittelemme 4x4-maastureiden valikoimaamme tutustumista.

Monipuolinen ajonautinto Sixt Annecy Gare Centre Villesta

Autonvuokraus Annecy Gare Centre Villen toimipisteeltämme on viihtyisä lähtöetappisi matkalla itäisen Ranskan kauneimmille seuduille. Lisäpalveluistamme voit valita perusvuokrahintaan kuuluvien ominaisuuksien lisäksi myös koko joukon valinnaisia palveluita, joiden avulla räätälöit Annecyn-matkastasi itsesi näköisen. Haluatko ekstraturvaa matkustamiseen? Tarjoamme lisäpalveluina esimerkiksi matkan jatkumisturvan sekä muita turvia, joiden avulla varaudut myös ikäviin yllätyksiin. Aiotko suunnata hiihtämään tai laskettelemaan koko perheen voimin? Lisäpalveluistamme löydät tavaratelineet ja lastenistuimet, joiden avulla talvilomailustanne tulee menestys. Tutustu myös muihin tarjoamiimme lisäpalveluihin. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt ei voi taata käyttöösi tiettyä automallia, vaan ainoastaan vuokra-ajoneuvosi kategorian. Autonvuokrausammattilaisemme Annecy Gare Centre Villessa ovat valmiina auttamaan sinua mielellään.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:30
la.09:00 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Annecy Gare Centre Ville NCYC01 5 bis Avenue de Chevene 74000 Annecy 45.900945, 6.118527 +33-480730010

Sixt-toimipiste Annecy Gare Centre Ville NCYC01

5 bis Avenue de Chevene
74000 Annecy
 
Puhelinnro +33-480730010

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service