Autonvuokraus
Melun Dammarie les Lys
Piilota
Ranska // Melun // Melun Dammarie les Lys
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Melu/Dammarie-Les-Lys: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PARN02
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.09:00 - 12:00
 15:30 - 17:00
 
 

Sixtin vuokra-auto on kätevä tapa liikkua Melunissa

Matkalla Ranskan pääkaupunkiseudulla on yksi oivallisimmista keinoista liikkua paikasta toiseen hyödyntää autonvuokrausta Sixt Melun Dammarie-les-Lysissä. Toimipisteemme sijainnin ansiosta tavoitat meidät helposti, löydät Sixt Autovuokraamo Melun Dammarie-les-Lysin vajaan kilometrin kävelymatkan päässä tämän Pariisin esikaupungin juna-asemalta. Varatessasi vuokra-autoa Melun Dammarie-les-Lysistä verkkosivuillamme tai puhelimitse sinulla on mahdollisuus valita haluamasi ajoneuvokategoria. Autonvuokraus Melun Dammarie-les-Lysissä tarjoaa useita eri vaihtoehtoja, joihin kuuluvat henkilöautot ja farmarit, maasturit sekä pakettiautot. Emme kuitenkaan valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä. Olipa matkasi tarkoitus Melunissa sitten loma ystävien kesken tai perheen parissa, työmatka tai mikäli tarvitset vuokra-autoa muuhun tarkoitukseen, valitse autonvuokraus Melun Dammarie-les-Lysissä halutessasi parasta vastinetta rahoillesi. Sixt on täyden palvelun autovuokraamo, jonka palvelut tuovat aivan erilaisen vapauden tunteen matkallesi. Autonvuokraus Melun Dammarie-les-Lysissä on oivallinen valinta, kun haluat nauttia oman aikataulusi tuomasta kiireettömyydestä ja vapaudesta.

Sixtin vuokra-autolla näet ja koet enemmän

Euroopan kärkiluokkaan kuuluvat vuokra-autot ovat vain yksi osa Sixtin kansainvälistä mainetta. Jos vuokra-auton ikä on tärkeä seikka, voi sinua kiinnostaa se, että Sixtin vuokra-autot ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Tämän lisäksi tämä Saksassa vuonna 1912 perheyrityksenä perustettu ketju on reilun sadan vuoden ajan laajentanut toimintaansa yli 105 maahan ympäri maailman. Laadukkaan ja osaavan asiakaspalvelumme lisäksi löydät meiltä monipuolisen lisäpalvelujen tarjonnan. Valitse vuokrapakettiisi Sixt Melun Dammarie-les-Lysissä esimerkiksi erilaisia turvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat vuokra-autosi vahingon tai varkauden varalle. Mikäli mukana on pieniä matkustajia, teet koko seurueen matkanteosta mukavampaa lisäämällä pakettiin lasten turvaistuimen. Useampi ajotaitoinen kuljettaja on mahdollista lisätä vuokrapakettiin myös, jolloin matkanteko helpottuu, kun ratin takaa istumisesta voi pitää säännöllisesti taukoja. Navigointilaitteella varmistat sen, että löydät oikean osoitteen, minne suuntaatkin. Matkan jatkumisturva takaa tarvittavat huollot ja korjaukset tien päällä, missä liikutkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.09:00 - 12:00
 15:30 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Melun Dammarie les Lys PARN02 364 rue des Freres Thibault 77190 Dammarie les Lys 48.528917, 2.644697 +33-820007498

Sixt-toimipiste Melun Dammarie les Lys PARN02

364 rue des Freres Thibault
77190 Dammarie les Lys
 
Puhelinnro +33-820007498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service