Autonvuokraus
Helsingborg
Piilota
Ruotsi // Helsingborg // Helsingborg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Helsingborg: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Muskötgatan 27
  25467 Helsingborg SE +46-424008815
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: AGHC01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 17:00
la.09:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Joustavuutta matkaasi Helsingborgissa Sixtin vuokra-autolla

Aloita matkasi Helsingborgissa hankkimalla vuokra-auto kätevästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamo Helsingborgista. Helsingborgin kaupunki sijaitsee Skånessa, Ruotsin eteläosassa, ja kaupungista on yhteys myös Tanskan puolelle. Sixtin vuokra-auto Helsingborgista tuo matkaasi joustavuutta ja voit tutustua kauniiseen Skåeen haluamassasi aikataulussa ja saat siten matkastasi enemmän irti. Helsingborgin-toimipisteemme sijaitsee Bergan kaupunginosassa, noin 15 minuutin bussimatkan päässä keskustasta, josta vuokra-auto on helppo noutaa ja palauttaa. Vuokra-auton palautus onnistuu myös kätevästi vuorokauden ympäri, minkä ansiosta voit ottaa ilon irti matkasi viime hetkiin asti. Helsingborgin-toimipisteestämme löydät kattavan ja näyttäävän valikoiman vuokra-autoja, joista on helppo löytää sopiva matkalle kuin matkalle. Autokalustostamme löytyvät esimerkiksi työmatkoille sopivat henkilöautot, farmarit ja maasturit tilaa tarvitseville, pakettiautot ja urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylikkäästi.

Koe Helsingborg ja Skåne Sixtin vuokra-autolla

Seuraavaksi kuvaan astuu lisäpalveluiden valitseminen. Helsingborgin-toimipisteestämme aatavana on esimerkiksi GPS-navigaattorit helpottamaan matkantekoa ja reittivalintoja, lasten turvaistuimet ja -kaukalot perheen pienimpien matkan turvaamiseksi, tavaratelineet sekä valikoima erilaisia lisävakuutuksia. Mikäli matkaseurueestanne löytyy useampi kuljettaja ja haluatte vaihdella ajovuoroa, voi vuokraukseen lisätä myös lisäkuljettajapalvelun.

Autonvuokrauksen Helsingborgissa voi hoitaa kätevästi verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen matkaa. Sivuiltamme löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja eri kategorioissa tutuilta merkeiltä aina uusimmissa malleissa sekä tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset, jotka tuovat mielenrauhaa matkallesi. Autovuokrauksen yhteydessä on myös mahdollista valita vuokra-auto dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Pyydämme huomioimaan, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Autonvuokraukseen sisältyy vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Älä epäröi kääntyä puoleemme, jos sinulla on kysyttävää palveluistamme. Autamme sinua mielellämme löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja koko palvelupaketin. Sixt siivittää sinut matkaan, joten tee varaus vaikka samantien!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 17:00
la.09:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Helsingborg AGHC01 Muskötgatan 27 25467 Helsingborg 56.075009, 12.728147 +46-424008815

Sixt-toimipiste Helsingborg AGHC01

Muskötgatan 27
25467 Helsingborg
 
Puhelinnro +46-424008815

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service