Autonvuokraus
Norrköping Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Norrköping // Norrköping Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Norrköping Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Kungsaengsens Flygplats
  603 61 Norrköping SE +46-11146030
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NRK
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 16:00
 
 24 h nouto

Tervetuloa Sixt-autovuokraamoon Norrköpingin lentokentälle

Norrköpingin lentokenttä tunnetaan Ruotsissa Kungsängenin lentokenttänä ja on kansainvälinen lentokenttä vain kolme kilometriä itään Norrköpingin keskustasta. Tarjoamme edulliset hinnat useisiin uusiin automalleihin. Mikäli etsit avoautoa, nelivetoa tai pienempää autoa, Sixt autovuokraamolla Norrköpingin lentokentällä on oikea auto sinun tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä joka on vain 10 minuutin päässä Norrköpingin keskustasta. Norrköping kuuluu Linköpingin kanssa samaan alueeseen, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet ostosten tekoon ja ulkoilma aktiviteetteihin. Norrköpingin lentokenttä (NRK) tarjoaa 16 eri matkustuskohdetta ja on ollut vuodesta 2006 lähtien Norrköpingin kunnan omistuksessa. Norrköpingin lentokenttä avattiin vuonna 1934 ja on Ruotsin vanhin kaupallinen lentokenttä. Norrköpingistä voit lentää kuutena päivänä viikosta ympäri maailmaa. Helsingin kautta Flybe:llä tai Finnairilla ja Kööpenhaminan kautta SAS:llä tai DAT:lla. Apollo, Fritidsresor, Solresor, Turkieresor tai Ving voi järjestää matkasi Kungsängenin lentokentältä.

Kesäsesonkina lentokentältä voi matkustaa suoraan Antalyaan, Kroatiaan, Kyprokselle, Azoreille, Roodokselle, Kreetalle ja Mallorcalle. Talvisesonkina Lentoja on Gran Canarialle, Teneriffalle, Kap Verdelle, Meksikoon, Madeiralle, Fuerteventuraan ja Egyptiin. Norrköpåingin lentokentältä lentää myös rahtilento New Yorkiin Reykjavikin kautta. Tavaran kuljetukseen Ruotsissa Sixtillä on tarjota pakettiautoja moneen erilaiseen kuljetustarpeeseen.

Business ja turismi

Suurimmat yritykset Norrköpingissä ovat Holmen AB, Billerud Skärblacka AB, E.ON, Servera R&S AB ja kalastajakylän hallitus. Näihin yrityksiin pääset helposti Sixtin vuokra-autolla Norrköpingin lentokentältä. Vieraillessasi Norrköpingissä käytä tilaisuus hyväksesi vierailla Götan kanavalla Söderköpingissä. Urheilusta kiinnostuneille löytyy suuri ulkoilmaurheilupuisto, joka toimii myös jalkapalloseura Norrköping IFK:n kotiareenana. Kesäkuussa järjestettävällä musiikkifestivaali Bråvalla on nähty esiintymässä esimerkiksi Iron Maiden, Kings of Leon, Kanye West, Axwell, Ingrosso ja monia muita. Mitä ikinä haluatkaan tehdä vieraillessasi Norrköpingissä, Sixtiltä löydät sopivan auton tarpeisiisi.

Tervetuloa Sixt Norrköpingiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Norrköping Lentoasema NRK Kungsaengsens Flygplats 603 61 Norrköping 58.583380, 16.232550 +46-11146030

Sixt-toimipiste Norrköping Lentoasema NRK

Kungsaengsens Flygplats
603 61 Norrköping
 
Puhelinnro +46-11146030

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service