Autonvuokraus
Berliini Mitte/Potsdamer Platz
Piilota
Saksa // Berliini // Berliini Mitte/Potsdamer Platz
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Berliini Mitte/Potsdamer Platz: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Leipziger Str. 104
  10117 Berlin DE +49-8966060060
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BERC04
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Nauti autoilusta Saksassa Sixtin vuokra-autolla

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamon Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteeseen vuokraamaan auto ja hoitamaan autonvuokraus sujuvasti asiantuntevan henkilökuntamme avulla! Erinomainen sijaintimme keskeisellä paikalla Berliinissä, historiallisesti merkittävän Potsdamer Platzin vieressä, tarkoittaa, että pääset mistä päin kaupunkia tahansa helposti tulemaan toimipisteellemme metrolla tai busseilla tai kävelemään lähistön majoituspaikoista. Olit sitten vailla pienehköä, taloudellista henkilöautoa, jolla on näppärä liikkua kaupungilla, tai suurta minibussia, jossa on tilaa seitsemästä yhdeksälle hengelle, meiltä löydät tarvitsemasi. Lisäksi autovalikoimassamme on tyylikkäitä ja vahvoja maastureita, esimerkiksi perheelle erinomaisia farmareita sekä loisteliaan ylellisiä ja vauhdikkaita urheilu- ja avoautoja, joilla voi lipua eteenpäin tyylillä Berliinin kaduilla. Kaikki Sixtin vuokra-autot Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteessämme ovat tuliteriä malleja suosituimmilta automerkeiltä, joten valitsipa minkä vuokra-auton tahansa, ajaminen on turvallista ja miellyttävää eikä sinua rajoita mikään, sillä Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit. Tee varaus vuokra-autosta Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteeseen ja olet valmis matkaan!

Toteuta matkasuunnitelmasi helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Berliini Mitte/Potsdamer Platzilta on avain itsenäiseen ja helppoon matkailuun, kun voit itse määrätä minne ajetaan ja milloin, ja siksi kannattaakin suunnata Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteeseemme hankkimaan kulkuneuvo hyödyllisillä lisäpalveluilla. Monipuolisesta valikoimastamme riittää valittavaa, kuten esimerkiksi työmatkailijan suosikki navigointilaite, jonka avustuksella ehtii perille tärkeään kokoukseen ajoissa, ja lomailijakin pääsee paljon helpommalla, kun voi vain seurata navigaattorin ohjeita vierailla teillä. Oletko vuokrannut pakettiauton ja kuskeja on useampia? Ei ongelmaa, valitse vain lisäkuljettajapalvelumme ja nimeä kuljettajat matkalle, niin kaikki voivat tarttua rattiin. Talvella Saksaan lomailemaan saapuvan kannattaa kysellä talvivarusteidemme perään, sillä meiltä löytyy suksiteline, talvirenkaat ja lumiketjut, riippuen minne päin suuntaat. Tutustu myös lastenistuimiin ja muihin lisäpalveluihimme verkossa, kun teet varauksen, muistathan kuitenkin, että lupaamme vain autokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Soittamalla asiakaspalveluun teemme tietenkin varauksen puolestasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Berliini Mitte/Potsdamer Platz BERC04 Leipziger Str. 104 10117 Berlin 52.510303, 13.387973 +49-8966060060

Sixt-toimipiste Berliini Mitte/Potsdamer Platz BERC04

Leipziger Str. 104
10117 Berlin
 
Puhelinnro +49-8966060060

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service