Auton vuokraus toimipisteestä Berlini Alexanderplatz

 

Suosituin kohteessa Berlini Alexanderplatz

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berlini Alexanderplatz alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berlini Alexanderplatz

Osoite

Grunerstr. 5+7, 10179 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Berlini Alexanderplatz

Saksan pääkaupunki tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Saksan pääkaupunki tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua autonvuokrauksessa Berliinissä Alexanderplatzin Juna-aseman toimipisteellään. Toimipiste on erinomaisella sijainnilla Berliinin sydämessä. Alexanderplatzin juna-asema on Berliinin julkisen liikenteen keskeisimpiä solmukohtia, joten vuokra-autoa on helppo saapua noutamaan eri puolilta Berliiniä. Alexanderlatzin juna-asemalla pääsee kätevästi sekä metrolla, paikallisjunalla, bussilla että raitiovaunulla riippuen siitä, mistä päin kaupunkia saavut noutamaan vuokra-autoasi. Jos saavut Berliiniin junalla muualta Saksasta, voit kätevästi varata vuokra-auton odottamaan sinua aivan Alexanderplatzin juna-aseman vieressä sijaitsevalle toimipisteellemme junasi saapumisajankohtana. Vuokra-autolla matkailijat tutustuvat kätevästi Berliinin historiaan ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, erinomaiseen ravintola-tarjontaan ja loistaviin ostosmahdollisuuksiin. Berliiniin saapuvalle työmatkailijalle vuokra-auto taas tarjoaa helpon ja huolettoman tavan liikkua tapaamisesta toiseen ja lentokentälle tai hotellille päivän päätteeksi. Vuokra-auto Aleksanderplatzin Juna-aseman toimipisteestämme on mukava valinta myös pidemmille automatkoille Saksassa, ja Saksan tunnetuilla autobaanoilla ajaminen on Sixtin laadukkaiden vuokra-autojen kyydissä nautinto.
Laadukkaat vuokra-autot Berliinissä Alexanderplatzin juna-aseman Sixtiltä

Laadukkaat vuokra-autot Berliinissä Alexanderplatzin juna-aseman Sixtiltä

Sixt Autovuokraamosta Berliinin Alexanderplatzin juna-asemalla löydät laajan valikoiman vuokra-autoja, joiden kyydissä matkasi sujuu mukavasti ja luotettavasti. Meillä sinua odottavat vuokra-autot BMW:ltä, Audilta, Merdeces Benziltä ja muilta huippumerkeiltä. Lisäksi valittavanasi on kattava valikoima erilaisia lisäpalveluja, joiden avulla voit muokata vuokra-autosta mieleisesi. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi eri kokoiset lastenistuimet ja vauvojen turvakaukalot, laadukkaat navigointilaitteet sekä lisäkuljettajan valinta, joka mahdollistaa ajonautinnon jakamisen useamman innokkaan kuljettajan kesken. Pääset tutustumaan koko lisäpalveluvalikoimaamme ja valitsemaan sinulle sopivat palvelut varauksen yhteydessä. Huomaathan varausta tehdessäsi myös, että voit varauksen yhteydessä valita toivomasi autokategorian, mutta emme voi luvata tietyn merkin tai mallin saatavuutta. Jos sinulla on kysymyksiä lisäpalveluistamme tai autonvuokrauksesta Berliini/Alexanderplatzin juna-aseman Sixtiltä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Olemme puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä viikon jokaisena päivänä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berlini Alexanderplatz

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berlini Alexanderplatz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berlini Alexanderplatz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berlini Alexanderplatz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berlini Alexanderplatz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 251 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,4)
Ajoneuvo
(4,2)
SIXT-toimipisteessä
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
BMW 7 Series
BMW 7 Series
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Mercedes-Benz GLS63 AMG
Audi A8
Audi A8
VW Beetle
VW Beetle
BMW iXM60
BMW iXM60
Maserati Grecale
Maserati Grecale

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berlini Alexanderplatz

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berlini Alexanderplatz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berlini Alexanderplatz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?