Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz

 

Suosituin kohteessa Berliini Mitte/Potsdamer Platz

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Mitte/Potsdamer Platz

Osoite

Leipziger Str. 104, 10117 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Mitte/Potsdamer Platz

Nauti autoilusta Saksassa Sixtin vuokra-autolla

Nauti autoilusta Saksassa Sixtin vuokra-autolla

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamon Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteeseen vuokraamaan auto ja hoitamaan autonvuokraus sujuvasti asiantuntevan henkilökuntamme avulla! Erinomainen sijaintimme keskeisellä paikalla Berliinissä, historiallisesti merkittävän Potsdamer Platzin vieressä, tarkoittaa, että pääset mistä päin kaupunkia tahansa helposti tulemaan toimipisteellemme metrolla tai busseilla tai kävelemään lähistön majoituspaikoista. Olit sitten vailla pienehköä, taloudellista henkilöautoa, jolla on näppärä liikkua kaupungilla, tai suurta minibussia, jossa on tilaa seitsemästä yhdeksälle hengelle, meiltä löydät tarvitsemasi. Lisäksi autovalikoimassamme on tyylikkäitä ja vahvoja maastureita, esimerkiksi perheelle erinomaisia farmareita sekä loisteliaan ylellisiä ja vauhdikkaita urheilu- ja avoautoja, joilla voi lipua eteenpäin tyylillä Berliinin kaduilla. Kaikki Sixtin vuokra-autot Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteessämme ovat tuliteriä malleja suosituimmilta automerkeiltä, joten valitsipa minkä vuokra-auton tahansa, ajaminen on turvallista ja miellyttävää eikä sinua rajoita mikään, sillä Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit. Tee varaus vuokra-autosta Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteeseen ja olet valmis matkaan!
Toteuta matkasuunnitelmasi helposti vuokra-autolla

Toteuta matkasuunnitelmasi helposti vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Berliini Mitte/Potsdamer Platzilta on avain itsenäiseen ja helppoon matkailuun, kun voit itse määrätä minne ajetaan ja milloin, ja siksi kannattaakin suunnata Berliini Mitte/Potsdamer Platzin toimipisteeseemme hankkimaan kulkuneuvo hyödyllisillä lisäpalveluilla. Monipuolisesta valikoimastamme riittää valittavaa, kuten esimerkiksi työmatkailijan suosikki navigointilaite, jonka avustuksella ehtii perille tärkeään kokoukseen ajoissa, ja lomailijakin pääsee paljon helpommalla, kun voi vain seurata navigaattorin ohjeita vierailla teillä. Oletko vuokrannut pakettiauton ja kuskeja on useampia? Ei ongelmaa, valitse vain lisäkuljettajapalvelumme ja nimeä kuljettajat matkalle, niin kaikki voivat tarttua rattiin. Talvella Saksaan lomailemaan saapuvan kannattaa kysellä talvivarusteidemme perään, sillä meiltä löytyy suksiteline, talvirenkaat ja lumiketjut, riippuen minne päin suuntaat. Tutustu myös lastenistuimiin ja muihin lisäpalveluihimme verkossa, kun teet varauksen, muistathan kuitenkin, että lupaamme vain autokategorian, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Soittamalla asiakaspalveluun teemme tietenkin varauksen puolestasi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Mitte/Potsdamer Platz?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 1364 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Defender 90
Defender 90
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
VW Golf
VW Golf
BMW 7 Series
BMW 7 Series
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
Range Rover Sport
Range Rover Sport
BMW M3 Touring
BMW M3 Touring
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Mitte/Potsdamer Platz

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Mitte/Potsdamer Platz?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Mitte/Potsdamer Platz?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?