Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Tempelhof

 

Suosituin kohteessa Berliini Tempelhof

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Tempelhof alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Tempelhof

Osoite

Mariendorfer Damm 8, 12109 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00
La
08:00 - 14:00
Su
10:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Tempelhof

Matka Berliinissä sujuu vaivatta Sixtin vuokra-autolla

Matka Berliinissä sujuu vaivatta Sixtin vuokra-autolla

Suunnitteletko matkaa Berliiniin? Vuokraa Sixt-vuokra-auto kätevästi ja turvallisesti Berliinin Tempelhofin-toimipisteestämme ja voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivaan tahtiin. Tempelhofin-toimipisteemme sijaitsee aivan Ullsteinstrassen aseman kupeessa, jonne pääsee keskustasta vain 20 minuutissa. Löydät laajasta valikoimastamme matkaan kuin matkaan sopivan vuokra-auton tunnetuilta merkeiltä ja aina uusimmissa malleissa. Taloudellisella ja kompaktilla henkilöautolla on helppo kulkea esimerkiksi työmatkoilla, farmareissa ja maastureissa riittää tilaa suuremmallekin seurueelle ja matkatavaroille ja avo- ja urheiluautolla tuot matkaasi tyyliä. Voit hoitaa autonvuokrauksen Berliini Tempelhofin toimipisteessämme kätevästi jo ennen matkaa verkkosivuiltamme tai puhelimitse, jolloin voit olla varma, että vuokra-autosi on odottamassa sinua heti matkasi alussa!
Vuokra-auto Berliinin Tempelhofista kätevästi ja edullisesti

Vuokra-auto Berliinin Tempelhofista kätevästi ja edullisesti

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamon Tempelhofin toimipisteessä sujuu kätevästi ja edullisesti. Vuokra-automme ovat ilmastoituja, mutta voit halutessasi valita vuokra-auton myös dieselmoottorilla tai automaattivaihteistolla. Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Tarjoamme aina vapaat ajokilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen, mutta voit lisätä varaukseesi haluamasi lisäpalvelut ja vakuutukset, jotka tekevät matkastasi vieläkin sujuvamman. Mikäli Berliini ei ole ennestään tuttu, suosittelemme valitsemaan GPS-navigaattorin, lasten kanssa matkustaville löytyy eri ikäisille lapsille sopivia istuimia ja matkatavaroille lisätilaa kaipaaville tavaratelineitä. Autonvuokraukseen voi lisätä myös esimerkiksi lisäkuljettajapalvelun, jolloin voitte vaihtaa kuskia kesken matkan. Lisävakuutuksilla tuot matkaasi lisäturvaa, joilla takaat matkan jatkuvan ongelmitta. Lisää varaukseen esimerkiksi rengas- ja tuulilasiturvalla tai vapaaehtoinen henkilövakuutus, joilla saat mielenrauhaa matkallesi. Voit tutustua laajaan valikoimaamme vuokra-autoja ja lisäpalveluita verkkosivuillamme, mutta ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa sinua mielellään löytämään sopivat vaihtoehdot matkallesi. Vuokra-autolla on kätevä matkustaa Saksassa juuri sinulle sopivaan tahtiin. Vuokra-auton palautus Tempelhofin toimipisteeseemme onnistuu myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota siis allesi Sixtin vuokra-auto ja saat matkastasi Berliiniin enemmän irti!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Tempelhof

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Tempelhof?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Tempelhof sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Tempelhof.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Tempelhof?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 227 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
Audi E-tron GT RS
Audi E-tron GT RS
BMW 7 Series
BMW 7 Series
Range Rover Velar
Range Rover Velar
VW Beetle
VW Beetle
Mercedes-Benz G500
Mercedes-Benz G500
BMW iXM60
BMW iXM60
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A8 S tronic
Audi A8 S tronic

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Tempelhof

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Tempelhof?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Tempelhof?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?