Auton vuokraus toimipisteestä Berlin Friedrichshain

 

Suosituin kohteessa Berlin Friedrichshain

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berlin Friedrichshain alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berlin Friedrichshain

Osoite

Tamara-Danz-Str. 11 EastSideMall/Warschauer Brücke, 10243 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00
La
08:00 - 14:00
Su
10:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Berlin Friedrichshain

Sixt palvelee sinua autonvuokrauksessa Berliinin Treptowissa

Sixt palvelee sinua autonvuokrauksessa Berliinin Treptowissa

Kun etsit vuokra-autoa Berliinin Treptowissa, käänny Sixt Autovuokraamon puoleen. Treptowin toimipisteemme sijaitsee kätevässä paikassa Alt-Treptowissa, lähellä Kreuzbergin ja Friedrichshainin suosittuja kaupunginosia. Treptower Parkin S-Bahn-asema sijaitsee aivan toimipisteen vieressä, joten vuokra-autoa on Sixt Treptowiin helppoa tulla hakemaan julkisilla kulkuvälineillä kauempaakin. Uusissa vuokra-autoissamme yhdistyvät ensiluokkainen ajokokemus, erinomainen matkustusmukavuus ja kilpailukykyiset hinnat, ja niiden kyydissä matkasi Berliinissä sujuu mukavasti. Sixt Autovuokraamo Berliini Treptowissa sinua odottavat vuokra-autot BMW:ltä, Volkswagenilta, Mercedesiltä, Range Roverilta ja monelta muulta laatumerkiltä. Näppärät henkilöautomme tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon kaupunkiajoon, kun taas jämerämpien katumaastureidemme kyydissä nautit tasaisesta matkanteosta. Farmareistamme löydät lisätilaa seurueen matkatavaroille, kun taas minibusseihimme mahtuu jopa yhdeksän matkustajaa. Lisäksi valikoimastamme löytyy tyylikkäitä avo- ja urheiluautoja, jotka tarjoavat vuokra-autoilijalle ainutlaatuisen ajokokemuksen.
Hyvin varustellussa vuokra-autossa matkasi sujuu onnistuneesti

Hyvin varustellussa vuokra-autossa matkasi sujuu onnistuneesti

Vuokra-automme ovat erinomainen valinta myös pidemmille matkoilla Saksassa, ja Saksan autobaanat tarjoavat loistavat puitteet vuokra-autoiluun. Sixtin valinta autonvuokraukseen kannattaa myös siksi, että meiltä saat käyttöösi rajattoman määrän ajokilometrejä, joten voit ajaa vuokra-autollasi niin paljon kuin haluat ilman yllättäviä lisämaksuja. Lisäksi varauksen muuttaminen ja peruuttaminen on maksutonta, jos suunnitelmasi sattuvat muuttumaan. Kun teet varausta, otathan huomioon, että varaus koskee aina vain autokategoriaa, ei tiettyä mallia tai merkkiä. Sopivan autokategorian valinnan jälkeen voit viimeistellä varauksesi lisäämällä siihen tarvitsemasi lisäpalvelut. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattorit, jotka helpottavat suurkaupungissa suunnistamista, sekä lisäkuljettajan valinta, minkä valittuasi useampi henkilö voi vuorotella vuokra-ajoneuvon kuljettajana. Perheen kanssa matkustavat löytävät valikoimastamme turvakaukalot, lastenistuimet ja korokeistuimet nuorimmille matkustajille. Jos haluat lukea lisää tarjoamistamme lisäpalveluista, suuntaa varaussivullemme, josta löydät tarkemmat lisätiedot sekä listan kaikista lisäpalveluistamme. Olet myös aina tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, joka kertoo mielellään lisää valikoimastamme ja autonvuokrauksesta Berliinin Treptowin Sixtiltä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berlin Friedrichshain

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berlin Friedrichshain?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berlin Friedrichshain sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berlin Friedrichshain.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berlin Friedrichshain?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 666 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW iXM60
BMW iXM60
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
Audi A6 Avant S tronic
Audi A6 Avant S tronic
BMW M3 Touring
BMW M3 Touring
BMW 7 Series
BMW 7 Series
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
BMW X5M 50
BMW X5M 50
Range Rover Velar
Range Rover Velar

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berlin Friedrichshain

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berlin Friedrichshain?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berlin Friedrichshain?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?