Auton vuokraus alueella Berliini

 

Suosituin kohteessa Berliini

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berlin Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Berliini

Liiku ketterästi Sixtin autovuokraamon autolla Berliinissä

Liiku ketterästi Sixtin autovuokraamon autolla Berliinissä

Autonvuokraus Berliinissä on näppärää, sillä maailman suurimpiin kuuluvan autovuokraamoketju Sixtin toimipisteitä on sijoitettu ympäri Saksan pääkaupunkia. Toimipisteet sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella, kuten Berliinin rautatieasemilla, kaupungin lentoasemilla sekä esimerkiksi tunnetuissa kohteissa, kuten Alexanderplatzilla ja Tiergartenin kaupunginosassa. Esimerkiksi Tegelin lentoaseman toimipisteestä voit vuokrata niin henkilöauton, farmarin tai maasturin kuin avo- tai urheiluautonkin heti saapuessasi lentokoneella kaupunkiin. Jos sen sijaan kaipaat kookkaampaa vuokra-autoa Berliinin keskustassa lähellä useita nähtävyyksiä, löydät esimerkiksi Alexanderplatzin toimipisteen autovalikoimasta myös pakettiautot. Autonvuokraus Berliinissä sujuu helposti ja kätevästi, kun vuokraat auton Sixtiltä. Vuokraamamme autot ovat kattavasti vakuutettuja, mutta siitä huolimatta tarjoamme myös mahdollisuuden lisäturvan hankkimiseen auton vuokrauksen yhteydessä. Tarjolla on esimerkiksi lasi- ja rengasturva, vapaaehtoinen henkilövakuutus, kolariturva sekä matkan jatkumisturva. Huomionarvoista toiminnassamme on myös se, että meiltä myös alle 25-vuotias voi vuokrata ajoneuvon pientä lisämaksua vastaan. Useimmissa autoissamme on myös rajoittamaton kilometrimäärä. Muina lisäpalveluina tarjoamme esimerkiksi Alexanderplatzin toimipisteessämme myös navigointilaitteen, mahdollisuuden lisäkuljettajaan, dieselmoottorin, erilaisia lastenistuimia ja automaattivaihteiston. Lisäksi toimipisteestä on saatavuudesta riippuen valittavissa talvipaketti, johon voi sisällyttää talvirenkaat, lumiketjut ja tavaratelineen.Kiinnitä kuitenkin auton vuokrausta suunnitellessasi huomiota siihen, että emme voi taata autosta tiettyä mallia, vaan pelkästään kategorian mukaisen ajoneuvon.
Nauti suurkaupungista vuokraamalla auto autovuokraamomme Berliinin toimipisteestä

Nauti suurkaupungista vuokraamalla auto autovuokraamomme Berliinin toimipisteestä

Koska Berliinissä on todella paljon mielenkiintoista nähtävää, on vuokra-auto hyvä vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Samalla pääset tutustumaan helposti ja vaivattomasti myös kaupungin ympärysalueisiin tai Saksaan laajemminkin. Saksan tieverkosto on erinomainen ja matka taittuu niin Berliinissä kuin muuallakin maassa kätevästi autolla. Vuokra-autolla voit esimerkiksi ajaa Berliinistä helposti vain 30 kilometrin päässä sijaitsevaan Postdamiin, jossa pääset tutustumaan esimerkiksi Sanssoucin palatsiin kauniine puutarhoineen sekä Cecilienhofin linnaan. Näkemisen arvoinen on myös Pfaueninsel eli saari, jossa upeat riikinkukot kuljeksivat vapaasti. Jännitystä kaipaava voi ottaa vuokra-auton alleen ja suunnata hylättyihin kohteisiin, kuten Teufelsbergin entisiin vakoilutorneihin. Berliinin läheisyydessä mutta parhaiten vuokra-autolla saavutettavissa on myös Sachsenhausenin keskitysleirin museo.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Berliini

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Berliini?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Berliini.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Berliini?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Berliini. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 14467 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Ajoneuvo
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Berliini

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Berliini?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Berliini?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Berliini?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?