Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Reinickendorf

 

Suosituin kohteessa Berliini Reinickendorf

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Reinickendorf alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Reinickendorf

Osoite

Scharnweberstr. 140, 13405 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00
La
08:00 - 14:00
Su
10:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Reinickendorf

Nauti turvallisen Sixt-vuokra-auton ajamisesta Saksassa

Nauti turvallisen Sixt-vuokra-auton ajamisesta Saksassa

Saksalainen, luotettava autonvuokrausfirma Sixt tarjoilee asiakkailleen asiantuntevaa palvelua ja autonvuokrausta jo yli sadan vuoden kokemuksella, joten suuntaa Berliini Reinickendorfin toimipisteeseen, ota allesi vuokra-auto ja olet vapaa päättämään omat aikataulusi! Sijaitsemme Berliinin luoteisosassa ja U-Bahn-metron asema Kurt-Schumacher-Platz on aivan toimipisteemme vieressä, joten pääset tulemaan luoksemme helposti metrolla tai bussilla noutamaan vuokra-autoasi. Vuokra-auton varaat kätevimmin etukäteen netistä, mutta otathan huomioon, että voimme luvata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Ajoneuvoluokkia meillä on monipuolisesti, joten tarvitsit sitten pientä tai isoa ajoneuvoa, löydät meiltä sopivan. Taloudellisella ja kompaktilla henkilöautolla pärjää hyvin kaupunkiliikenteessä, mutta jos tilantarve vaatii suurempaa vuokramenopeliä, ovat vaihtoehtoina tilavat farmarit sekä vielä enemmän tilaa tarjoavat pakettiautot. Nelivedon ystäville meiltä löytyvät tyylikkään tehokkaat maasturit ja ensiluokkaisen ylellistä ajokokemusta metsästävät viihtyvät urheilu- tai avoauton ratissa. Kerro toiveistasi asiantuntevalle henkilökunnallemme puhelimitse tai hoida autonvuokraus Berliini Reininckendorfin toimipisteessä kokonaan verkossa.
Berliinissä pääset joka paikkaan helposti Sixtin vuokra-autolla

Berliinissä pääset joka paikkaan helposti Sixtin vuokra-autolla

Berliini on kaupunki täynnä toimintaa ja mahdollisuuksia, olitpa menossa sinne lomailemaan tai työasioissa. Sixt Autovuokraamo Berliini Reinickendorfin toimipisteessä tarjoaa vapaat ajokilometrit, kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen sekä maksuttomat muutokset. Itse voit valita sopivia lisäpalveluita höystämään ajokokemustasi. Navigointilaite on mainio valinta, jos sinun on tärkeää päästä perille ajoissa kokoukseen, tapaamiseen tai liikelounaalle, mutta auttaa se lomailijaakin ottamaan rennommin, kun ei tarvitse murehtia vierailla teillä ajamisesta. Haluatko ajaa Saksassakin vähäkulutuksisella dieselmoottorilla ja automaattivaihteistolla? Se onnistuu, kun klikkaat oikeat vaihtoehdot varaukseesi. Talviaikaan tiellä pysyminen hankalissa olosuhteissa helpottuu, kun voit vuokrata meiltä talvirenkaat tai lumiketjut, ja tavaratelineessä kulkevat sukset. Nämä ja muut lisäpalvelut näet netissä. Vuokra-auto Sixt Berliini Reinickendorfissa odottaa jo sinua!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Reinickendorf

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Reinickendorf?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Reinickendorf sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Reinickendorf.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Reinickendorf?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 449 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-AMG SL63 Convertible
Mercedes-AMG SL63 Convertible
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
Audi A3
Audi A3
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Mini JCW Cabrio
Mini JCW Cabrio
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-AMG E53 Estate

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Reinickendorf

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Reinickendorf?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Reinickendorf?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?