Auton vuokraus toimipisteestä Berlin Päärautatieasema

 

Suosituin kohteessa Berlin Päärautatieasema

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berlin Päärautatieasema alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berlin Päärautatieasema

Osoite

Europaplatz 1, 10557 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Berlin Päärautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autovuokraamo Berliinin päärautatieasemalla sijaitsee kellarikerroksessa, kerroksessa -1, McDonaldsin vieressä. Jos saavut parkkipaikan puolelta, perille pääset A-portaita pitkin, näin saavut sisälle rautatieasemalle ja löydät toimipisteemme A-portaita vastapäätä. Jos olet jo kaupungissa, toimipisteemme on helposti ja nopeasti saavutettavissa eri puolilta kaupunkia S-Bahnilla, U-Bahnilla tai bussilla, jäät vain pois pysäkillä Hauptbahnhof. Päärautatieasemalle saavut myös kätevästi suoraan Tegelin lentokentältä noin 30 minuutissa. Matka toiselta kaupungin lentokentältä, Schönefeldiltä kestää puolestaan noin alle tunnin, riippuen bussiyhtiöstä. Totta kai koska kyseessä on kaupungin päärautatieasema, on myös junalla saapuminen toisesta kaupungista todella kätevää. Toimipisteemme Berliinin päärautatieasemalla sijaitsee loistavalla paikalla, kun haluat tutustua kaupunkiin helposti vuokraamalla auton. Vuokraamalla auton Berliinin päärautatieasemalta näet kätevästi kaupungin kuuluisimmat muistomerkit, kuten Saksan aiemmin jakaneen muurin, Alexanderplatzin ja Holocaust-muistomerkin. Päärautatieaseman läheltä löydät myös Saksan tekniikan museon Deutsches Technikmuseumin sekä tiedekeskus Spectrumin.
Autonvuokraus Berliinin päärautatieasemalla on helppoa ja nopeaa

Autonvuokraus Berliinin päärautatieasemalla on helppoa ja nopeaa

Sixt autonvuokraus Berliinin päärautatieasemalla tarjoaa suuren valikoiman vuokra-autoja, myös premium-mallit. Voit valita kätevän farmarimallin, joka sopii samalla myös koko perheelle tai helpon ja kätevän sedanin, jos olet bisnesmatkalla. Ehkä haluat valita jykevän citymaasturin tasaiseen ajoon, myös sen löydät meiltä! Jos haluat tarjota itsellesi hieman luksusta, tutustu myös valikoimaamme avo- ja urheiluautoja, muista myös premium-mallit. Huomioithan että vielä varausvaiheessa emme voi taata sinulle tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu laajaan valikoimaan nettisivuillamme. Nettisivuiltamme löydät myös hyödylliset lisäpalvelumme, jotka takaavat sinulle miellyttävän ajokokemuksen. Voit esimerkiksi lisätä vuokraamaasi autoon GPS-navigaattorin, joka auttaa sinut helposti perille määränpäähäsi tai lastenistuimen, joka takaa sujuvan matkan perheen pienimmille. Kaikki automme sisältävät ilmastoinnin ja vakionopeudensäätimen, jotka takaavat sujuvan ajokokemuksen. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien tarvitsemaasi vuokra-autoa Berliinin päärautatieasemalla, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berlin Päärautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berlin Päärautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berlin Päärautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berlin Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berlin Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 968 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
VW Beetle
VW Beetle
BMW M8 Convertible
BMW M8 Convertible
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
BMW M5
BMW M5
Audi A5 Convertible
Audi A5 Convertible

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berlin Päärautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berlin Päärautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berlin Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?