Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h

 

Suosituin kohteessa Berliini Ku-Damm/Zoo 24h

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Ku-Damm/Zoo 24h

Osoite

Budapester Str. 45, 10787 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h

Aloita matkasi helpommin Sixt Berliini/Europa Centeristä

Aloita matkasi helpommin Sixt Berliini/Europa Centeristä

Oletko valmis kokemaan miellyttävän autonvuokrauksen Berliini/Europa Centerin toimipisteestämme? Sixt Autovuokraamo Berliini/Europa Center on vaivaton keino aloittaa matka iloiseen ja elämää sykkivään Saksan pääkaupunkiin, Berliiniin. Löydät toimipisteemme helposti keskeiseltä paikalta läheltä Berliinin eläintarhaa, ja voit saapua paikalle niin paikallisjunalla, metrolla kuin bussillakin. Vuokra-autosi varauksen voit hoitaa halutessasi jo helposti etukäteen netissä, puhelimitse tai erityisen varaussovelluksemme avulla. Samalla voit valita vuokra-autoosi näppärät lisäpalvelut, joiden avulla autonvuokrauksestasi Berliini/Europa Centeristä tulee entistäkin viihtyisämpää. Tarjoamme käyttöösi asiantuntevan palvelun, vankan kokemuksen autonvuokrausalalta sekä kattavan vuokra-autojen valikoiman, josta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-ajoneuvon matkasi ajaksi. Oletko Berliinissä liikematkalla yksin, kaksin tai työporukan kanssa? Suorituskykyisellä Premium-luokan vuokra-ajoneuvolla tai laadukkaalla ja edustavalla minibussilla voit liikkua tapaamisiin tyylillä. Vai onko tiedossa kenties leppoisa lomamatka perheen kesken? Farmariauton tai katumaasturin valitsemalla voit varmistaa, että koko perhe matkatavaroineen ja tuliaisineen matkustaa mukavasti ja jokaiselle riittää tarpeeksi jalkatilaa.
Joustava autonvuokraus Berliini/Europa Centeristä

Joustava autonvuokraus Berliini/Europa Centeristä

Vuokra-auto Berliini/Europa Centeristä on mainio tapa liikkua Berliinin alueella omien aikataulujesi puitteissa. Halutessasi voit liittää autonvuokraukseesi myös joukon tarpeellisia lisäpalveluita ja -turvia sen mukaan, mitä itse matkaltasi toivot. Mikäli haluat kokea Saksan kuuluisien autobaanojen hurman ja suunnata pidemmälle road tripille Saksaa kiertämään, rajoittamattomien ajokilometrien avulla voit viilettää huoletta eikä sinun tarvitse vaivata päätäsi kulutettujen kilometrien tarkkailulla. Lisäpalveluista voit valita käyttöösi myös esimerkiksi GPS-navigaattorin, jolloin sinun tai matkaseurasi ei tarvitse toimia kartturina, vaan kaikki voivat keskittyä nauttimaan ympäröivistä maisemista. Perhelomailijalle turvallisia kilometrejä tuovat laadukkaat lastenistuimemme, joista voit valita sopivimman lapsesi koon mukaan. Sixtin vuokra-autolla ajaminen onnistuu turvallisesti ympäri vuoden, sillä talven tuiskuja varten tarjoamme lisävarusteina talvipaketit liukkaille keleille. Pyydämme huomioimaan, ettemme voi luvata yksittäisen ajoneuvomallin toteutumista, vaan ainoastaan varaamasi ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 2246 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvo
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
BMW M8 Convertible
BMW M8 Convertible
BMW M4 Coupé
BMW M4 Coupé
BMW M850 Convertible
BMW M850 Convertible
Range Rover
Range Rover
Audi A8
Audi A8
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG E53 Estate
Mercedes-AMG E53 Estate
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic
Range Rover Velar
Range Rover Velar

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Ku-Damm/Zoo 24h?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?