Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Adlershof

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Berliini Adlershof

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Berliini Adlershof alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Berliini Adlershof toimipaikkaan

Osoite

Rudower Chaussee 11/13, 12489 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Berliini Adlershof

Sujuva alku Berliinin-matkallesi Sixt Berliini Adlershofista

Sujuva alku Berliinin-matkallesi Sixt Berliini Adlershofista

Sixt Autovuokraamo Berliini Adlershof on avaimesi onnistuneeseen autonvuokraukseen Berliinissä. Autonvuokraus Berliinin Adlershofin toimipisteeltämme on helppoa ja mutkatonta, sillä meidän kauttamme voit suorittaa varauksesi helposti internetissä, puhelimitse tai sovelluksemme avulla, jolloin pääset aloittamaan matkasi mahdollisimman sujuvasti. Sixt Berliini Adlershof sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, ja löydät toimipisteellemme esimerkiksi paikallisbussilla tai raitiovaunulla jäämällä pois Walther-Nernst-Strasse-nimisellä pysäkillä. Haettuasi vuokra-autosi voit jatkaa kätevästi matkaasi esimerkiksi läheisen B96-tien kautta muualle Berliiniin tai halutessasi vaikkapa muihin Saksan kaupunkeihin. Vuokra-auto Berliinin Adlershofin toimipisteeltämme sopii mainiosti niin liiketapaamisten kuin lomaretkenkin kulkuneuvoksi. Kauttamme voit vuokrata juuri sinun kukkarollesi ja tyylillesi sopivan vuokra-auton. Vaativaan makuun tarjoamme edustavan valikoiman tyylikkäitä vuokra-autoja laatuvalmistajilta, kuten Mercedes-Benziltä, Audilta ja BMW:ltä. Meiltä löydät myös budjettimatkalaisen tarpeisiin sekä nuorille kuljettajille soveltuvat vaihtoehdot. Oletko liikkeellä isomman ryhmän kesken? Tilavista farmariautoistamme, minibusseistamme sekä 4x4-maastureistamme voit valita allesi luotettavan kulkuneuvon, jonka kyydillä sinä ja matkaseurasi matkustatte yhdessä mukavasti määränpäähänne.
Iloa ajamiseen Sixtin lisäpalveluilla

Iloa ajamiseen Sixtin lisäpalveluilla

Me Sixtillä toivomme, että autonvuokrauksesi Berliinin Adlershofin toimipisteeltämme sujuu mahdollisimman saumattomasti ja miellyttävästi. Siksi tarjoamme vuokraukseesi liitettäväksi valinnaisia lisäpalveluita, jotka voit liittää autonvuokrauksesi yhteyteen jo varausvaiheessa. Mikäli haluat olla varma, että matkasi on mahdollisimman monipuolisesti turvattu, voit halutessasi liittää varaukseesi hintaan kuuluvien vakuutusten lisäksi erilaisia lisäturvia ja -vakuutuksia, kuten matkan jatkumisturvan itseaiheutettujen vikojen varalta. Kauttamme saat myös monipuolisten lisävarusteiden valikoiman. Perhematkailijoille tarjoamme lisätarvikkeina erikokoiset lastenistuimet, ja halutessasi voit myös nimetä lisäpalveluna matkallesi toisenkin kuljettajan itsesi lisäksi. Kaikki saatavilla olevat lisäpalvelumme näet kätevästi varauksesi yhteydessä. Pyydämme sinua ystävällisesti huomioimaan, että esimerkkikuvassa esitetty vuokra-auto ei välttämättä edusta lopullista automalliasi, sillä voimme taata ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian toteutumisen. Tervetuloa ystävällisen palvelun pariin Sixt Berliini Adlershofiin!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Adlershof
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Adlershof?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Adlershof sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Adlershof.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Adlershof?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,0
Perustuu 647 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

BMW 7 Series
BMW 7 Series
Mercedes-Benz S-Class Convertible
Mercedes-Benz S-Class Convertible
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli
VW Golf
VW Golf
Mercedes-Benz G500
Mercedes-Benz G500
Audi TT Convertible
Audi TT Convertible
Audi A3
Audi A3
BMW iX
BMW iX
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
Audi A5 Coupé/Sportsback S tronic
BMW 2 Series Convertible
BMW 2 Series Convertible
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Adlershof
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Adlershof?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Adlershof?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?