Auton vuokraus toimipisteestä Berliini Lichtenberg

 

Suosituin kohteessa Berliini Lichtenberg

* Hinnat on laskettu 29.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Berliini Lichtenberg alkaen 05.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Berliini Lichtenberg

Osoite

Herzbergstr. 87-99, 10365 Berlin, Saksa
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
06:00 - 20:00
La
08:00 - 14:00
Su
10:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Berliini Lichtenberg

Berliini haltuun vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Berliini haltuun vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Berliinin Lichtenbergin toimipisteestämme käynnistää matkasi Berliiniin miellyttävällä tavalla. Sixt Autovuokraamo Berliini Lichtenberg sijaitsee Lichtenbergin kaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja halutessasi pääset saapumaan toimipisteemme läheisyyteen esimerkiksi paikallisbussilla tai raitiovaunulla. Kun olet noutanut vuokra-autosi Berliinin Lichtenbergin toimipisteeltämme, olet vapaa matkustamaan juuri sinne, minne mielesi tekee. Halutessasi voit käydä vaikkapa kiertoajelulla Berliinissä tai suunnata B1-valtatien kautta tutustumisretkelle muihin Saksan kaupunkeihin, kuten alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Potsdamiin. Sixt Berliini Lichtenberg tarjoaa käyttöösi edustavan vuokra-autovalikoiman laadustaan tunnetuilta valmistajilta, ja kauttamme löydät jokaiselle lompakolle soveltuvat vaihtoehdot ilman turhia piilokuluja. Kaupunkialueella matkailevalle oivallinen vaihtoehto voi löytyä esimerkiksi kompaktien henkilöautojen valikoimastamme, kun taas perheelliset tai kaveriporukat mahtuvat mukavasti kulkemaan matkatavaroineen ja tuliaisineen, kun alla on tilava farmariauto, minibussi tai katumaasturi. Liikematkoille, tärkeisiin tapaamisiin tai muuten vain ylellisiin hemmotteluhetkiin puolestaan tarjoamme luksusautot ja avoautot, joissa riittää näyttävää tyyliä ja suorituskykyä samassa paketissa.
Mutkaton Berliinin-matka huipentuu Sixtin lisäpalveluilla

Mutkaton Berliinin-matka huipentuu Sixtin lisäpalveluilla

Autonvuokraus Berliinin Lichtenbergin toimipisteeltämme on helppoa, sillä voit hoitaa varauksesi lisäpalveluiden varaamisineen helposti jo ennen matkaasi joko netissä, erillisen sovelluksemme avulla tai puhelimitse. Mahdollistaaksemme sinulle entistäkin miellyttävämmän autonvuokrauskokemuksen tarjoamme mahdollisuuden lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, joista voit valita mieleisesi. Onko suunnitelmissasi lähteä tutustumaan Berliinin lähiseutuihin päiväretken tai jopa pidemmän road tripin merkeissä? Mikäli valitset vuokra-autosi rajoittamattomilla ajokilometreillä varustettuna, sinun ei tarvitse laskea päivän aikana ajettuja kilometrejä, vaan voit nauttia ajamisen vapaudesta. Oletko liikkeellä koko perheen kanssa? Katso laadukkaiden lastenistuimiemme tarjonta ja valitse jälkikasvullesi sopivat turvaistuimet tai -kaukalot lisäpalveluistamme. Muihin lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa varmuutta ajamiseen tuovat GPS-navigaattorit, talvipaketit sekä erilaiset lisäturvat, joiden avulla turvaat matkasi entistäkin monipuolisemmin. Pyydämme huomioimaan, että varausvaiheen esimerkkiajoneuvo ei välttämättä vastaa lopullista vuokra-autoasi, sillä voimme taata vain tietyn ajoneuvokategorian, emme vuokra-auton merkkiä tai mallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Berliini Lichtenberg

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Berliini Lichtenberg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Berliini Lichtenberg sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Berliini Lichtenberg.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Berliini Lichtenberg?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 896 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
VW Multivan
VW Multivan
Mercedes-Benz G500
Mercedes-Benz G500
Audi A3
Audi A3
BMW M550 Sedan
BMW M550 Sedan
Mercedes-AMG GT 63S
Mercedes-AMG GT 63S
VW Golf
VW Golf
BMW 7 Series
BMW 7 Series
VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.
BMW 7 Series
BMW 7 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Berliini Lichtenberg

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Berliini Lichtenberg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Berliini Lichtenberg?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?