Auton vuokraus toimipisteestä Portoroz/Kempinski Palace

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Portoroz/Kempinski Palace toimipaikkaan

Osoite

Hotel lobby, 6320 Portoroz, Slovenia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 16:00
La - Su
09:00 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 12:00

Palvelumme toimipaikassa Portoroz/Kempinski Palace

Vuokraa auto Sixtiltä Portoroz Hotel Kempinski Palacesta ja pääset heti matkaan

Vuokraa auto Sixtiltä Portoroz Hotel Kempinski Palacesta ja pääset heti matkaan

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Portoroz Hotel Kempinski Palaceen. Meiltä saat luotettavan autonvuokrauksen lisäksi aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tee varaus kätevästi netissä tai puhelimitse, kun tarvitset ajoneuvoa Portorozissa, ja nouda vuokra-autosi Portoroz Hotel Kempinski Palacen toimipisteeltä. Kempinski Palace -hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla kaupungin sydämessä, joten vuokra-auton noutaminen on helppoa ja vaivatonta. Lyhyen matkan päässä hotellilta sijaitsee myös Portorozin bussiasema, josta vuokra-auto on helppo kävellä Hotel Kempinski Palaceen noutamaan heti kaupunkiin saavuttuaan. Keskeisen sijainnin ansiosta toimipisteeltä on helppoa ja nopeaa ajaa kaikkialle Portoroziin tai jatkaa matkaa muihin Slovenian rannikon kohteisiin. Autovalikoimastamme löydät niin henkilöautot, farmarit, maasturit kuin pakettiautotkin, joista voit valita oman vuokra-autosi tarpeidesi mukaan, ja lisäpalveluidemme avulla teet autonvuokrauskokemuksesta entistäkin paremman.
Sixtiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja

Sixtiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja

Luota Sixt Autovuokraamoon autonvuokrauksessa Portorozissa. Vuokra-autolla liikut kätevästi Portorozin kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Lyhyen ajomatkan päässä Portorozista sijaitsee monta mielenkiintoista kohdetta, joihin on helpointa tutustua vuokra-autolla. Laajasta autovalikoimastamme löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin, olit sitten liikkeellä yksin tai suuremmassa seurueessa. Meiltä vuokraat sekä laadukkaat henkilöautot, farmarit, maasturit että pakettiautot kilpailukykyiseen hintaan. Voit tutustua koko valikoimaamme verkkosivuillamme, mutta pidä mielessäsi, että voit varausta tehdessäsi valita vain autokategorian, et tiettyä automerkkiä tai -mallia. Muistathan lisätä varaukseesi myös sinun tarpeitasi vastaavat lisäpalvelut. Voit esimerkiksi lisätä vuokra-autoosi lisäkuljettajan, jotta kuljettajaa voi tarvittaessa vaihtaa kesken matkan, tai internet to go -palvelumme, jotta internet kulkee mukanasi myös matkalla. Lisäksi meiltä löytyy esimerkiksi kattava valikoima lastenistuimia eri ikäisille lapsille. Autonvuokraus Portorozissa onnistuu kauttamme myös nuoremmilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokraukseen liittyen, olet tervetullut olemaan yhteydessä osaavaan asiakaspalveluumme, joka palvelee viikon jokaisena päivänä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Portoroz/Kempinski Palace
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Portoroz/Kempinski Palace.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Portoroz/Kempinski Palace?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Portoroz/Kempinski Palace?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Portoroz/Kempinski Palace syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 11 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Portoroz/Kempinski Palace
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Portoroz/Kempinski Palace?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Portoroz/Kempinski Palace

Näytä lisää