Autonvuokraus
Sjælland/Delivery Service
Piilota
Tanska // Kööpenhamina // Sjælland/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sjælland/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery/Collection Service
  . Sjælland DK +45-32462932
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la. - su.08:00 - 14:00
 
 

Vuokra-autot Själlannin Delivery Servicen kautta suoraan kotiovellesi

Sixt Autovuokraamon Själlannin Delivery Service palvelee sinua autonvuokrauksessa Själlannin saarella Tanskassa. Själlanti on Tanskan ja koko Itämeren suurin saari, jolla myös Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina sijaitsee. Vuokra-autolla liikkuminen on Själlannin saaren hyväkuntoisilla teillä on mukavaa ja helppoa, ja saarella voi Kööpenhaminan lisäksi tutustua esimerkiksi Roskilden kaupunkiin, Kronborgin ja Frederiksborgin upeisiin linnoihin ja Tanskan kauniiseen rannikkoon. Vuokra-autolla et ole riippuvainen julkisen liikenteen reiteistä tai aikatauluista, vaan voit kulkea kohteesta toiseen oman mielesi mukaan. Autonvuokraus Själlannin Delivery Servicen kautta on vaivatonta, sillä sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-auton noutamisesta, vaan työntekijämme toimittaa vuokra-auton valitsemaasi osoitteeseen toivomanasi ajankohtana. Autonvuokraus ei voisi käydä helpommin! Jos sinulla on kysymyksiä Delivery Service -palvelustamme tai autonvuokrauksesta Själlannissa, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon kaikkina päivinä.

Ota Själlannin saari haltuun Sixtin vuokra-autolla

Kun valitset autonvuokraukseen Själlannin Deliver Servicen, valitset laadun ja ajomukavuuden. Sixtin Själlannin Delivery Servicen valikoimasta löydät henkilöautot, farmarit, urheiluautot, maasturit ja pakettiautot niin lomakäyttöön kuin bisnesmatkalle. Mukavan ajokokemuksen takaamiseksi kaikki ajoneuvomme ovat ilmastoituja. Voit muokata vuokra-autopaketista oman näköisesi erilaisilla lisäpalveluilla. Suosittuja valintoja ovat esimerkiksi GPS-navigaattori, joka helpottaa Kööpenhaminassa ja muualla Själlannissa suunnistamista, sekä lisäkuljettajan valinta, jonka ansiosta useampi innokas kuljettaja voi vuorotella vuokra-auton ratissa. Lapsiperheille suosittelemme lastenistuimia, jotka tekevät perheen pienimpien matkanteosta sekä mukavampaa että turvallisempaa. Kun lisäpalvelut ja -varusteet ovat kohdillaan, matkanteko käy mukavasti ja huolettomasti, matkustitpa sitten Kööpenhaminan sisällä tai suuntasit muualle Själlantiin. Huomaathan varausta tehdessäsi, että toteutamme toiveesi tietystä autokategoriasta, mutta emme valitettavasti voi luvata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varauksen yhteydessä. Pian oletkin jo matkassa Sixtin laadukkaan vuokra-auton kyydissä ja nautit ajamisen riemusta matkallasi Tanskassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la. - su.08:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sjælland/Delivery Service CPHW01 Delivery/Collection Service . Sjælland 55.613565, 12.676570 +45-32462932

Sixt-toimipiste Sjælland/Delivery Service CPHW01

Delivery/Collection Service
. Sjælland
 
Puhelinnro +45-32462932

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service