Auton vuokraus alueella Florida

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Florida

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Miami Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Florida

Sixt tarjoaa monipuoliset vuokra-autot ja lisäpalvelut

Sixt tarjoaa monipuoliset vuokra-autot ja lisäpalvelut

Kun haluat aloittaa matkasi joustavasti ja hyvän asiakaspalvelun kera, suuntaa Sixt Autovuokraamo Floridaan! Me tarjoamme monipuolisen valikoiman tunnettujen merkkien uusia autoja kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa Floridassa sitten lomamatkalla tai liikeasioissa, meiltä löytyy sopiva ajoneuvo juuri sinulle. Yksinmatkustaville kuin perheillekin sopivat henkilöautot ja farmarit vievät taloudellisesti kohteesta toiseen, näyttävät avo- ja urheiluautot tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka liiketapaamisiin ja tilavat maasturit selviävät suuremmankin seurueen tarpeista ja haastavammista reittivalinnoista. Käänny siis puoleemme, kun laadukas vuokra-auto on hakusessa ja vieraile verkkosivuillamme tutustumassa tarjontaamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua päivittäin!Sixt Autovuokraamo Florida haluaa tarjota asiakkailleen monipuolisen kokemuksen Yhdysvalloissa, laadukkaiden vuokra-autojen kyydissä. Kaikki automme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Kattavat lisäpalvelumme löydät verkkosivuiltamme ja niihin kannattaa tutustua. Vapaat ajokilometrit sekä kätevä GPS-navigaattori tekevät ajamisesta entistä rentouttavampaa ja löydät helpommin perille kohteeseen. Isommalle porukalle varaukseen kannattaa lisätä lisäkuljettaja, jotta ajonautintoa pääsee jakamaan. Lasten kanssa matkustaville hyvä vaihtoehto on lastenistuimet, jotta koko perhe matkaa turvallisesti. Monipuoliset lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixt ei ota sinulta piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi verkossa tai asiakaspalvelumme kautta.
Koe aurinkoinen Florida Sixtin vuokra-auton kyydittämänä

Koe aurinkoinen Florida Sixtin vuokra-auton kyydittämänä

Florida on Yhdysvaltojen eteläisin osavaltio, jonka läntisellä puolella on Meksikonlahti ja itäisellä puolella Atlantin valtameri. Se tunnetaan aurinkoisesta tunnelmastaan sekä loputtomista hiekkarannoistaan. Floridassa kannattaakin vuokra-auton nokka suunnistaa kohti turkoosin veden äärellä sijaitsevia rantoja, nauttia herkullisesta ravintolatarjonnasta sekä lukuisista shoppailumahdollisuuksista. Suunnista myös tutustumaan kuuluisaan Miami Beachiin tai koko perheen voimin huvipuistoon Orlandoon. Kaikki nämä tunnetut kaupungit sijaitsevat noin muutaman tunnin säteellä toisistaan, joten vuokra-autolla vierailet kätevästi vaikka useammassa. Florida onkin oiva kohde road tripille, sillä lyhyessäkin ajassa onnistut näkemään paljon, kun matkaat autolla. Sixt Florida haluaakin tarjota monipuolisen matkan ja vapauden laatia omat aikataulusi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Florida
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Florida?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Florida sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Florida.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Florida?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Florida. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,4
Perustuu 47797 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Florida
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Florida?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Florida?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Florida?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?