Autonvuokraus
Haag Päärautatieasema
Piilota
Alankomaat // s Gravenhage // Haag Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Haag Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag NL +31-70-3817177
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: HAGX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 13:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Haag Päärautatieaseman toimipiste toivottaa sinut tervetulleeksi Alankomaihin

Koe puukengistä, tuulimyllyistä ja tulppaaneista tunnettu Alankomaat aivan uudella tavalla ottamalla allesi Sixtin vuokra-auton Haag Päärautatieaseman toimipisteestämme. Mikä olisikaan helpompaa kuin jatkaa matkaasi Sixtin vuokra-autolla, kun saavut junalla Haagiin? Pistäydy vain Haag Päärautatieaseman toimipisteessämme ja jatkat matkaasi näppärä vuokra-auto allasi. Tähän Alankomaiden kuninkaankin asuinpaikkana toimivaan kaupunkiin tutustut helposti, kun saat itse suunnitella aikataulusi sekä reittisi. Kuljet ketterästi majapaikkasi sekä nähtävyyksien välillä. Ostokset kulkevat tilavissa vuokra-autoissamme ongelmitta ja voitkin shoppailla vaikka koko päivän rasittamatta selkääsi ja käsiäsi kassien kantamisessa. Vuokrauksen voit hoitaa milloin vain verkkosivujemme kautta tai soittamalla meille puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi. Autovalikoimamme on laaja ja se kattaa tunnetuimpia automerkkejä, kuten BMW, Peugeot, Volvo ja Jaguar. Voit valita kulkuneuvoksesi esimerkiksi ketterän henkilöauton tai luotettavan farmarin. Valinta on kokonaan sinun!

Kruunaa vuokrauskokemuksesi Sixt Autovuokraamossa laadukkailla lisävarusteilla

Autonvuokraus Haag Päärautatieasemalla on oiva tapa jatkaa matkaa Alankomaihin junalla saavuttua. Olit sitten loma- tai työmatkalla, pääset nopeasti rentoutumaan majapaikkaasi junamatkan jälkeen. Kulkeminen Alankomaissa luonnistuu ongelmitta, kun lisäät vuokraukseesi GPS-navigaattorin. Pysyt aina oikealla tiellä eikä aikaa kulu turhaan. Jos matkalla on useampi henkilö, voidaan vuokraukseen merkitä lisäkuljettaja ajotaakkaa keventämään. Lasten kanssa matkustaville meillä on tarjolla erikokoisia turvaistuimia lapsen iästä ja koosta riippuen. Lisäturvaa tuovat myös vaihtoehtoiset vakuutukset, joita voit lisätä varaukseesi mielesi mukaan. Ota esimerkiksi matkan jatkumisturva tai kolariturva. Varauksesi hoidat näppärästi etukäteen verkkosivujemme kautta, josta löydät myös ajankohtaiset tarjouksemme sekä listan lisävarusteistamme. Ota yhteyttä jo tänään, niin matkasi Alankomaihin on yhtä askelta valmiimpi. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt ei valitettavasti voi luvata tietyn merkkistä tai mallista autoa, vaan autokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Haag Päärautatieasema HAGX01 Anna van Buerenplein 13 2595 DA Den Haag 52.082064, 4.324944 +31-70-3817177

Sixt-toimipiste Haag Päärautatieasema HAGX01

Anna van Buerenplein 13
2595 DA Den Haag
 
Puhelinnro +31-70-3817177

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Prinsess Irene Straat
2595 BD Den Haag
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service