Autonvuokraus
Etelä-Afrikka
Piilota
Etelä-Afrikka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Etelä-Afrikka: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Etelä-Afrikassa

Autonvuokraus Etelä-Afrikassa Sixtiltä on loistava idea, mikäli haluat saada matkasti entistäkin enemmän irti! Autovuokraamoitamme Etelä-Afrikasta löytyy muun muassa maan pääkaupungista Pretoriasta, sekä esimerkiksi Johannesburgista, Cape Townista, Kimberleystä sekä lukuisista muista pienistäkin kaupungeista. Suurissa kaupungeissa meillä on yleensä useampia toimipisteitä lähes kaikilla kaupungin keskeisillä paikoilla, esimerkiksi lento- ja rautatieasemilla. Autovuokraamomme Etelä-Afrikassa tarjoavat käyttöösi monipuolisen vuokra-autovalikoiman, johon yleensä kuuluvat erilaiset henkilöautot sekä farmarit, loisteliaat avo- ja urheiluautot, käytännölliset maasturit sekä pakettiautot. Vuokra-autovalikoimamme kuitenkin vaihtelevat toimipisteittäin ja vaikka voit varata vuokra-autosi helposti etukäteen, emme valitettavasti pysty varmistamaan sinulle vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.Olemme vakuuttaneet kaikki vuokra-automme kattavasti, mutta sinulla on lisäksi halutessasi mahdollisuus hankkia vuokra-autoosi vielä enemmän lisäturvaa. Lisäturvan ohella tarjoamme myös monipuolisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa lastenistuimia ja turvakaukaloita, navigaattorin tai diesel-moottorin, mikäli haluat tehdä matkasti vielä hieman mukavamman.

Muutama sana Etelä-Afrikan liikenteestä

Autonvuokraus Etelä-Afrikassa on loistava idea, mutta ennen matkaa sinun kannattaa tutustua hieman maan liikennekulttuuriin ja -sääntöihin.Olennaisimpana asiana sinun kannattaa muistaa, että liikenne maassa on vasemmanpuoleista. Liikenneonnettomuuksia sattuu verattain paljon, vaikka pääosin niin tiet kuin ajoneuvotkin ovat maassa hyvässä kunnossa. Onnettomuuksien syynä ovatkin lähinnä ajokortittomat ja päihtyneet kuljettajat. Liikenteessä on myös paljon vakuuttamattomia ajoneuvoja. Varsinkin moottoriteillä pimeän aikaan ajaessa kannattaa pysyä valppaana. Tien sivussa kävelee usein jalankulkijoita ja lisäksi villieläimet voivat hyppiä tielle.

Vuokra-autolla Etelä-Afrikka ympäri!

Etelä-Afrikka on mainio kohde kiertää vuokra-autolla, sillä eräs maan tunnetuimmista nähtävyyksistäkin on Garden Route, eli Puutarhareitti, joka on myös eräs maan ehdottomasti parhaista ajoreiteistä. Reitillä pääsee nauttimaan maan parhaista antimista noin 200 kilometrin verran. Matkan aikana pääsee ihastelemaan esimerkiksi niin villieläimiä, vaihtelevaa maastoa kuin kaunista rannikkoakin. Reitin varrella on myös lukuisia mahdollisuuksia esimerkiksi vaelluksille tai vesiurheilulle. Tunnetuimpia matkan varrella vastaantulevia kaupunkeja ovat esimerkiksi George, Mossel Bay, Knysna ja Plettenberg Bay. Etelä-Afrikassa ollessa kannattaa myös ehdottomasti pistäytyä maan tunnetuimmilla viinialueilla kuten Stellenboschissa tai Franschhoekissa, sekä käydä ihailemassa mahtavia villieläimiä safarilla Krugerin kansallispuistossa maan koillisosassa - itse tai oppaan avulla.Suurkaupungeista vierailemisen arvoisia ovat ainakin Johannesburg sekä Kapkaupunki, joiden välinen etäisyys kylläkin on ajaen noin 15 tuntia. Kapkaupunki sijaitsee upealla paikalla rantojen ja vuoriston keskellä ja kaupungissa pääsee vierailemaan tunnetulla Pöytävuorella. Onnistuupa kaupungista helposti retki myös Hyväntoivonniemelle.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service