Auton vuokraus toimipisteestä Kapkaupunki Bellville

 

Ohjeet toimipisteeseen Kapkaupunki Bellville

Osoite

200 Durban Road, Oakdale, 7535 Bellville, Etelä-Afrikka
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Kapkaupunki Bellville

Sixtin vuokra-autolla saat kaiken irti matkastasi Kapkaupunkiin

Sixtin vuokra-autolla saat kaiken irti matkastasi Kapkaupunkiin

Okranväriset savannit, Pöytävuori, turkoosin sininen meri sekä Sixt Autovuokraamo Kapkaupunki Bellville yhdistyvät elämäsi elämysmatkaksi. Sixt Autovuokraamon Kapkaupunki Bellvillen toimipisteemme löytyy aivan Jack Muller puiston nurkilta Oakdalen kaupunginosasta. Vuokra-autovalikoimamme kattaa niin henkilöautot ja farmarit kuin urheilu- ja avoautotkin. Voit viettää lomasi tyylillä ja turvallisesti liikkuen valitessasi autonvuokrauksen Kapkaupunki Bellvillessä. Tee varauksesi etukäteen, se tapahtuu helpoiten verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä, sekä valitsee sinulle vapaana olevasta autokalustostamme parhaiten tarpeitasi vastaavan vuokra-auton Kapkaupunki Bellvillessä valittuasi haluamasi kategorian. Emme kuitenkaan valitettavasi tee varauksia millekään tietyille automerkeille. Avaimet käteen saatuasi vuokra-auto on valmis käyttöösi ja seikkailusi Kapkaupungin kaduilla voi alkaa!
Sixt yhdistää laadukkaan asiakaspalvelu ja korkeatasoisen autokaluston

Sixt yhdistää laadukkaan asiakaspalvelu ja korkeatasoisen autokaluston

Olipa matkasi tarkoitus mikä hyvänsä - loma ystävien tai perheen kesken, työmatka tai vaikkapa unohtumaton elämysmatka Nordkappista Kapkaupunkiin - Sixtin vuokra-ajoneuvovalikoimasta löytyy vuokra-auto joka tarpeeseen. Kapkaupunki Bellvillen toimipisteemme valikoimaan kuuluvat henkilöautot ja farmarit sekä urheilu- ja avoautot. Kansainvälisesti tunnettu Sixt on perustettu perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Jo yli sadan vuoden ajan Sixt on luonut vankkaa perustaa ja vahvaa imagoa nojaten laadukkaaseen ja osaavaan asiakaspalveluun sekä korkeatasoiseen autokalustoon, jonka tuoreimmat autot ovat vain muutaman kuukauden vanhoja. Palveluihimme sisältyy Euroopan kärkikastiin kuuluvan ajoneuvovalikoiman lisäksi myös paljon muita palveluja. Voit esimerkiksi lisätä vuokrapakettiisi useita kuljettajia, olemme tässä huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset tuovat turvaa ja mukavuutta matkallesi. Etelä-Afrikassa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjous, ja pidemmille reissuille kannattaa aina valita rajaton kilometrimäärä. Kätevä GPS-navigaattori ohjaa sinut oikeaan osoitteeseen missä ikinä maailmalla liikutkin. Tervetuloa tutustumaan sääntöihimme ja ehtoihimme tarkemmin nettisivuillamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kapkaupunki Bellville

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kapkaupunki Bellville.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kapkaupunki Bellville?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kapkaupunki Bellville?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kapkaupunki Bellville syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kapkaupunki Bellville

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kapkaupunki Bellville?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kapkaupunki Bellville

Näytä lisää